Respectul si ajutorul reciproc ar trebui sa fie principalele reguli. Eu nu am prieteni ci doar profitori sau cunostinte. In ziua de astazi greu iti poti face un adevarat prieten. Ma consolez cu idea ca cel mai bun prieten imi este familia si iubita . Imi pare rau ca nu am un prieten caruia sa-i cer un sfat, sa ma ajute cu orice am nevoie dar viata merge mai departe cu sau fara un prieten...
Ei, fiecare cerc de prieteni are regulile proprii. De fapt fiecare doua persoane vor avea regulile lor proprii, cu fiecare in parte relatia fiind diferita.
In general e vorba de compatibilitate, de ajutor si mai ales de reciprocitate. Cel mai des prieteniile se rup atunci cand unul pretinde lucruri pe care nu le ofera. Un cunoscut spunea ca are multi prieteni pentru ca nu apeleaza niciodata la ajutorul lor si de multe ori ajung sa ii dau dreptate.
Majoritatea regulilor sunt nespuse, ele se nasc de la sine si in general se imprietenesc cei care le impartasesc fara sa isi da seama. Unele reguli apar pe parcurs si as da un exemplu: in cercul nostru de prieteni nu ne cadorisim cu nicio ocazie. La inceput ne stresam toti ca vine ziua lui X si nu stim ce sa cumparam, in final am hotarat: la fete un buchet de flori din partea tuturor, la baieti nimic. Poate multi vor zice ca e nasol sa mergi asa, cu mana in c*r, dar credeti-ma, e foarte relaxant.
AndrewTate7789 întreabă: