Tu nu vezi ca el profita de tine?
Nu cred ca-i prea matur baiatul, dupa cum se comporta.
Normal. A vrut să se de-a băiat bun, grijuliu, că ar fi vrut el să mă ajute să ies din starea aceea provocată de fosfat relație. Și deodată, s-a retras. Țin să cred că îi era ok că îl plimbăm cu mașina. Mereu mă întreba, când ieșim. O alta chestie, el este prieten bun cu un alt băiat, careia îi plăcea de mine. Mama nu a fost de acord cu acel băiat, deoarece sunt zvonuri și chiar confirmate de anumite persoane că lui îi place sa profite mai mult de fete și după să le lase. Și ma gândesc, sa nu cumva să îl fi pus pe acesta sa se de-a la mine, că după sa mă umilească, să zic așa.
Pai, cine se aseamana se aduna, amandoi baietii sunt profitori si asta de ce crezi ca te tot intreaba daca iesiti, ca doar tu esti aia cu masina, nu?
Ai avut o relatie de 5 luni, sau ai iesit din acea relatie de 5 luni? Intreb ca nu-i clar, ori din ce ai scris, arata ca relatia aia atit a durat 5 luni.
Dupa 5 luni, nu vad ce mare drama sa fie, in 5 luni nici napuci sa te schimbi de pantofi iar tu deja esti terminata rau, adica suferi, ai fost ranita in aripa.
Dao incolo de treaba, nici chiar asa.Dar nu inteleg, de ce ai acceptat sa iesi cu altul, daca spui ca suferi si ai nevoie de timp sa iti treaca?
Daca ala tia propus sa iesi, puteai sa spui ca ai nevoie de timp, o sa il cauti tu daca o fi, cand iti trece.
Asta sa nu creada ala ca il refuzi, ori daca il placi cumva.Sau ar fi trebuie sa fii mai clara cu el de la inceput, sa zici, ca ai nevoie de timp, dar asa mai in amanunt.
Tu, cred ca nu ai spus nimic, asta a mers ca totul este in regula, a cautat sa impinga lucrurile mai mult, tu ai zis ups ala so suparat si asta e, lasa cai trece.
Gasesti tu altul, sau te gaseste altul, asa ca nu-ti fa probleme, iar pe viitor ar trebuie sa fii clara, atrunci cand ai nevoie de timp dar totusi vrei sa pasterezi o relatie sau legatura cu careva.
Nu ai spus prea multe, daca in afara de ce ai povestit, sa mai intimplat si alte lucruri, daca ati facut sex, etc.
Stii cum e, daca cineva te invita undeva, azi asa miine mai mult, tu daca nu spui nimic, normal omu crede ca e totul in regula si incearca si el mai mult, iar tu daca spui nu, e si normal sa se supere.
Tu ai spus ca iai fi zis ca vrei suport, sa treci peste, dar nu ai spus si ce anume astepti de la el Tu de fapt ai nevoie de un prieten, nu iubit, asa cand simti tu nevoia sa iesi, sa vorbesti, asta trebuie sai fi spus de la inceput, sau atunci cand a zis el, ca o sa-ti fie alaturi.
E ok, daca ala nu vrea sa mai iasa cu tine, lasa ca ies eu, dar conduc eu, nu ma las pe mina ta
Mergem la Starbucks sa bem o cafea buna
Am avut o relație de cinci luni. Am fost destul de clară cu el și i-am zis că am nevoie de timp, sa îmi revin și ca o altă ieșire, nu ar duce la nimic bun. El a zis că nu trebuie sa aștept și că ar trebui sa dau șansă onei noi oportunități. Și că mă va ajută el sa trec, peste. Doar că s-a supărat dintr-un motiv de nimic și mi-a zis că și el are nevoie de timp. Asta chiar nu mai înțeleg.
Mașina mea, doar eu o conduc? Sa fie clar
aia da, dar las ca viu eu cu masina mea.Ce sa spun, nu-i bun, cam asta ar fi cuvintul nu-i bun, odata ce ai vorbit cu el, iai spus clar situatia, o fi crezind ca lasa vede el dupa ce spui da, chestii genul asta.
Asa e cand omu se grabeste, dar tu nu ai pentru ce sa te agiti, e mai bun ca a plecat singur, ori banui ca nu erai doar tu pe lista o mai fi vorbind el si cu alta, asa ca cine a sarit prima, cu aia a ramas, zic si eu.
Nu ai spus citi ani ai, doar nu ai 50 de ani sa iti faci griji ca nu mai gasesti barbati.
Dar ai rabdare, daca nu-i merge, te cauta el iar atunci o sa fii buna.Eu mai dau masina, doar asa daca e neaparat nevoie, o siongura peroana a mai conduso, un prieten cu care lucrez, dar de vreo 2 ori.
Bine la mine orice om are masina, asa ca rar dai masina cuiva, iar cand am mers cu o femeie, chiar de era masina ei, tot eu am condus nu ca am vrut eu, asa a vrut tipa.
Poate ala so suparat ca nu l-ai lasat si pe el sa conduca ori nu l-ai invatat sa conduca, ce-o fi zis, nu mai e curios
Banui că ar avea legătură cu alt băiat, acelui băiat ii plăcea de mine. Mama nu a fost de acord cu el din cauza prestigiului sau pătat. Și mă gândeam să nu fie pus de acel băiat, sa se dea că e interesat de mine și doar sa își bată joc. Un mod de a se răzbuna, că l-am refuzat pe amicul lui.
Daca era după el, ieseam in fiecare seara, că doar mașină merge cu apă. Ii convenea doar.
Nu am avut cum să îl las sa o conducă, deoarece el nu posedă permis de conducere. Și din ce am observat când am ieșit la masă, după o pizza băut doua halbe de bere, nici nu v a deține.
Am 30 de ani?
Mda, ce sa spun, la 30 de ani, sa faca chestii de astea, adica razbunari si alte povesti, nu stiu daca o fi asa, dar tu stii mai bine.
La anii aia ar trebuie sa fiti ceva mai seriosi, iar tu sa stii cu cine iesi, zic si eu, ca doar nu mai ai 15 ani.
Cu alantu ce ai stata doar 5 luni sau cit ai spus, de ce ai stat asa putin? Ok ma bag la somn, la mine e deja tirziu, lasa pe maicata ce spune ea, nu o sa stea mama cu iubitu tau, asa ca cauta pe cineve acare sa iti placa, sa te atraga, dar care sa fie si om bun, asta daca si tu esti la fel.
Daca ala bea bere, nu-i bun mai tirziu face burta mare de la bere, mai se umnfla si cu pizza, aia te umfla si mai tare in burta, nu-i buna poate asa din an in paste, ori o felie mica.
Sincer, eu nu l-as putea invinovatii pentru ca alege sa nu-ti fie alaturi in perioada ta de "vindecare".
Cumva, cand spui chestii de genul ca esti intr-o perioada de "vindecare" spui indirect ca nu esti pregatita pentru o relatie.
Ei bine, din ce ai spus tu, el ti-a mai fost prieten, in trecut (probabil cat nu ai avut relatie). Daca i-ai spus ca esti intr-o perioada de acest gen, e posibil sa fi interpretat mesajul ca un refuz, sau pur si simplu, sa nu vrea sa sfarseasca iar ca un simplu prieten.
Probabil e disperat dupa atentie, daca nu ii scrii de doua ori pe zi se supara. Mai bine astepti sa fii tu ok si pe urma cauti pe cineva.
Ai dreptate. Faptul că nu m-a înțeles când i-am zis că doar ce am ieșit dintr-una recentă, mi-a dat de gândit. Am impresia că urmărește ceva. Și mai ales că e și prieten bun cu alt băiat, care nu are un istoric prea ok. Mă gândeam să nu îl folosească pe asta că sa își bată joc, că l am refuzat atunci. Și faptul că tot timpul îmi cere să ieșim. Doar eu având mașină și el nu. Probabil mă consideră și un fel de taxi.
Și am primit și anumite semne. După câteva zile când ne-am cunoscut, și-a tăiat piciorul cu drujba. A avut nevoie de copci. Cred că ceva anume mă protejează și îmi arată intențiile oamenilor. Și ale lui, nu sunt tocmai bune.
Ai atras ceea ce ai emanat...O persoana nevindecata.
Vezi-ti de viata ta, si cauta sa te vindeci si sa te rupi emotional si energetic de trecut si asteapta sau roaga-te sa apara partenerul potrivit.
Și cum aș putea să mă rup energetic de trecut?
Sunt atat de multe informatii...Doar sa le cautam.
Terapeuti, informatii pe net, meditatii ghidate pe Youtube, carti, podcasturi.
Poftim:
https://www.youtube.com/......tps?/watch
Băiat imatur încă
Mai bine vindeca-te și după aia ai timp de un iubit bun și răbdător așa cum meriti
Niciodată să nu mai spui unui bărbat ce i-ai spus lui ăla că te lasă în 30 de secunde.
Timpul "vindeca" orice rana, lasa timpul sa isi urmeze cursul si odata cu el vei fi si tu eliberata.
De ce anume sa fiu eliberata?
De durerea lăuntrică, sufletească
Într-un cuplu nu trebuie sa exist "fosta". Odata ce ai acceptat sa lași în urma trecutul și sa te vezi cu alta persoana, fă-o fără a te uita în urma și fără a aduce în discuție starea în care te afli de după despărțire. Dacă suferi după fostul, suferă doar tu, nu îi transmite asta și actualului.