Nu ar trebui sa crezi ca esti o papusa fara viata care supravietuieste, nu e asa. Imagineata-ti ca usnt persoane care te iubesc, care peietenesc cu tine si te pretuiesc foarte mult si pe ei ii doare cind tu nu zimbesti sau cind sti trista.Nu treabuie sa iti strici viata de acum incearca sa fii mai optimista uitete la lume cu o alta privire.Sunt mii de persoane care isi distrug viata de sinestatator,nu o face si tu chiar nu ai vrea sa fii fericita? pentru a fi fericita incearca sa uiti de tot raul pe care ti-au facut altii,care ti-au scuipat in suflet.Ei nu merita iertare! daca au facut-o o data o vor face si adoua si a treia oara. Gindestete cum va fi daca tu din nou vei zimbi si totul va fi bine si in culorile curcubeului,fa-ti prieteni noi ajuta-i si ei te vor ajuta distreazate si u te gindi la singuratate la viata fara culori!
Asculta-mi sfaturile am experientsa, in urma unor despatiri cu un prieten nu am vrut sa traiesc, eram prostuts i ma gindam sa nu mai zimbesc ca nu voi putea sa fiu trista.nu a fost corect.Am realizat singura ca trebuie sa imi traiesc viata din plin si sa nu regretam nimic deoarece viata e scurta si nimeni nu iti va putea intoarce minutele inapoi!