Poti face DIY-uri, dar cat mai originale, nu luate de pe net, deoarece abonatii se vor plictisi. Dar cum a zis si aXy99, daca nu stii ce faci, daca nu te pricepi, daca nu stii ce sa faci, nu umple internetul degeaba sa te faci si de ras. Toti youtuberii celebrii au un subiect pe care il stiau de la inceput, nu au zis ''Vreau un canal de YouTube cu abonati, ce sa fac?''.
Fiecare a inceput de jos si nimeni nu a fost priceput de cand a postat pe yt, la fiecare a durat.Deci,nu te lua dupa toti "desteptii"!
Fiecare a inceput de jos si nimeni nu a fost priceput de cand a postat pe Youtube, la fiecare a durat.Deci,nu te lua dupa toti "desteptii"!
Fiecare a inceput de jos si nimeni nu a fost priceput de cand a postat pe Youtube, la fiecare a durat.Deci,nu te lua dupa raspunsurile nefolositoare a tuturor!
Ai dreptate, dar trebuie sa incepi cu o idee, cu un plan, cu un tip de videoclip Daca ai zis ca ai idei, de ce nu ne-ai zis cateva? Si in fond este canalul tau, nu al nostru. Ar trebui sa te gandesti la Youtube dupa ce stii sa faci un lucru bine si iti place, nu inainte! Si apropo, ti-am dat o idee...
Am idei si planuri, dar nu stiu pe care sa le pun pe Youtube si in fond, de asta este site-ul asta, ca sa ceri ajutor.
Ai zis ce idei ai? Eu iti pot spune acum sa faci videoclipuri cu role, desi poate nu stii sa mrgi pe ele. Tu intrebi fara sa iti expui macar ''talentele'' si ideile... Si TU trebuie sa alegi care este cea mai buna, nu noi. TU stii cel mai bine la ce te descurci si ce iti place, nu noi.
Da,stiu sa merg cu rolele.