Paii,eu am citit primele 5 volume, si primele doua capitole dintr'al 6'lea(pe 5 si 6 in engleza, inca nu au fost traduse )Si pot sa spun ca da, Cammie "va fi intr'o relatie cu un baiat/spion Zach.Care e absoluut perfectxxCred ca se intampla in volumul 2, dar nu'ti face griji, si eu m-am intristat la inceput pentru ca imi placea de Josh, dar l'am indragit pe Zach destul de repede.Ar trebui sa te pui sa citesti cartiile, sunt geniale! Muah:*
Mersi,exact azi am ajuns la capitolul in care Cammie il intalneste pe Zach din vol 2.
Da?a fost foarte tare scena din lift..sa vezi cate o sa se intample, si iti poti da seama ca scriitoare a evoluat foarte mult de la primul volum pana la al 5'lea.Mersi muult de funda, si iti dau un sfat, termina a-2'a carte, si apuca'te de a treiaDe acolo incepe toata actiuneaPoate ne mai auzim cand o sa apara filmulcica's in pregatire
Dar Zach o sa apara si in celelalte volume? Eu sper ca da.
Daapare in TOATE.Dar la un moment dat o sa fie mai ciudat si nu cred ca o sa ai incredere in el..sau in SolomonO sa apara in locuri ciudate si va face chestii ciudate.
Abia astept! Mersi
anonim_4396 întreabă: