| ancaanca2344 a întrebat:

Buna, cei care lucrați in București si nimeriți aglomerație, cum reușiți să faceți față? E greu? Cât de departe aveți locurile de muncă și cât vă ia și dusul, și întorsul? Mă refer câte ore faceți la dus, și câte la întors. Și aș mai vrea să știu și dacă apucați in stb uri locuri libere sau dacă trebuie să stați in picioare pana cand ajungeți acasă. Și câte ore pe noapte mai reușiți să dormiți in ritmul ăsta? Aș vrea și eu să mi schimb locul de muncă pe viitor și oricum voi găsi mult mai departe să lucrez, nu numai aproape. Vreau să știu cum e și la ce să mă aștept. Cine pățește asta sau a mai pățit așa, vă rog spuneti mi si mie cum e. Habar nu am dacă in situația asta mai aveți timp și de voi sau doar atunci când aveți zilele libere... Vreau si eu să știusad
Doresc răspuns detaliat.

5 răspunsuri:
| dusmanul86 a răspuns:

Salutare! Eu lucrez 10 ore pe zi.Pana la munca fac o ora dus una intors. Ziua de munca este zi de munca, nu prea mai pot face nimic.

| ancaanca2344 explică (pentru dusmanul86):

Stai in București?

| dusmanul86 a răspuns (pentru ancaanca2344):

Da.bucurestii noi.lucrez in baneasa.depind de 112

| ancaanca2344 explică (pentru dusmanul86):

Nimerești aglomerație? Ce distanță ai pana la locul de muncă? Câte zile libere ai? Câte ore dormi in fiecare noapte? Cate ore iti mai rămân de când ajungi acasă?

| dusmanul86 a răspuns (pentru ancaanca2344):

De acasa pana la munca sunt 8km. Cu masina as face 15 minute.
Pe noapte dor lejer 8 ore.Depinde ce tura sunt. Tura 1 inseamna de la 7 la 17 iar tura 2 de la 11 a 21.
Am 2 libere pe saptamana.La o perioada am 3 libere astfel incat se ajunge cam la 160-170 ore lucrate intr-o luna.