| Savas10 a întrebat:

Bună
Cei care sunteți mai mereu singuri, nu mă refer la o relație, ci singuri în general. Mai suportați singurătatea? Cum?

21 răspunsuri:
| Frank51 a răspuns:

Nu prea exista singuratate in felul in care zici. Orice faci si cu oricine, implica un grup de oameni. Niciodata nu vei fi singur, la locul de munca ai prieteni, acasa cel putin ai vecini, peste tot ai cunostinte. Depinde foarte mult de noi cum percepem singuratatea si cum o exteriorizam.

| RainmakerX a răspuns:

Sa fii singur este mai mult o alegere in zilele noastre.
Poti oricand sa faci voluntariat sau sa iei parte la diverse activitati.

Daca nu vrei sa interactionezi cu altii atunci poti sa citesti, sa te uiti la seriale, sa inveti o limba straina, sa faci cursuri, sport, arta... fiecare ar trebui sa aiba o pasiune. Gandeste-te la ce esti bun, ce ti-ar placea sa faci mai departe. Unde te vezi in viitor?

| Savas10 explică (pentru RainmakerX):

Vreau sa interactionez cu altii, sigur ca vreau, dar in jurul meu simt ca nu sunt persoanele de care am nevoie, si atunci prefer sa raman in coltisorul meu. In ultimii ani, mai bine spus in liceu nu mi-am facut prieteni mai deloc pentru ca nu luam parte la betiile lor si nu ma integram in vreun grup, adica grupuri existau ca in fiecare scoala, dar nu m-am simtit in niciunul in largul meu. Pasiuni am, dar la fel, sunt lucruri care se desfasoara cu altii. In toamna incep facultatea si sunt sigura ca imi voi face noi prieteni, ma voi muta intr-un oras universitar, mai mult tineret, mai multe posibilitati. In viitor ma vad calatorind happy Mi-am propus cate zile oi mai avea, sa umblu prin fiecare coltusor al Romaniei, fie c-o fac singura sau cu altii.

| RainmakerX a răspuns (pentru Savas10):

Atunci e ok, nu mai este mult si scapi. Daca simti vreo greutate repeta chestia asta... Exista organizatii de studenti, multe oportunitati de voluntariat si multi colegi care nu sunt chiar atat de rai. O sa te descurci, nimeni nu ramane singur.

| Mazzenine a răspuns (pentru Savas10):

Depinde de ce anume ai tu nevoie in aceasta privinta. Mai bine sa traiesti in singuratate decat cu persoane pe care nu le-ai putea digera prea bine. Asta te intareste si te ajuta sa-ti acorzi tie mai mult timp pe care-l poti gestiona dupa cum ai tu chef. Societatea din ziua de astazi este mizerabila, iar oamenii sunt mai animale decat au fost vreodata. In momentul de fata, libertatea este cu adevarat usturatoare dar si adventuroasa. Depinde de taria ta de caracter si de ceea ce doresti tu de la tine in raport cu alti oameni. Unii oameni sunt frumosi, dar schimbatori in acelasi timp. Trebuie sa ai rabdare cu orice mic detaliu si sa fii un isteric ca sa ii faci pe oameni sa te respect. Iti va veni randul cand vei avea de-a face cu oameni, dar fii selectiva, te ajuta sa te gasesti pe tine in alti oameni. happy

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Da. O data ce te obisnuiesti singur, greu mai iesi din starea asta. Eu nu vreau sa mai am de-a face cu oameni prea curand.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cam depinde ce inseamna *singur* gen, cand mergi la toaleta *singur*, cand iti pleaca *colegii* de aparament ( nu am patit sa il impart, pfew ^^) si esti *singur*, cand mergi in parc si stai pe banca *singur* sau...ce, xdd?
Daca te indragesti si sti cum sa iti traiesti viata si ce sa faci cu timpul tau, crede-ma ca nu te simti *singur* + ca sunt atateaaaaa chestii de facut ( aka *munca*, aka *viata*, hehe)astfel incat sa nu ai timp efectiv sa te gandesti la asa ceva sau sa te simti *singur*.

| deadhoe a răspuns (pentru anonim_4396):

De ce pui atatea stelute cand de fapt apostrofurile sunt necesare acolo?

| anonim_4396 a răspuns (pentru deadhoe):

N-am apostrof in tastatura si nu vreau sa schimb setarile de tastatura, de limba, etc

| Savas10 explică (pentru anonim_4396):

Singura din orice punct de vedere, ma simt singura si cand sunt cu altii. Poate e un soi de depresie, imi lipseste apartenenta la un grup, sa simt si eu ca am 3 prieteni, dar sa fie prieteni, sa pot discuta cu ei, povesti, iesi, chestii de genul, si sa ma simt bine mai ales. Nu muncesc deocamdata, in toamna incep faculta.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Savas10):

Hmmmm, pai mna dupa mine nu ai nevoie de cineva ca sa te simti *mai putin singur* (avand in vedere ca starile se schimba de la factori externi si poti sa iti schimbi starea singura, mnus asta pare ca intr-un fel depinzi de altii (dpdv emotional) si nu-i oke).
Oricum majoritatea persoanelor sunt *serpalai* si sunt doar ff putine persoane care chiar merita, so stai chill ca-i mai bine decat sa dai de *d-astia*.
Te simti asa din cauza ca poate nimeni nu s-a comportat *frumos* cu tine pana acum (in sensul de sa iesiti, sa explorati, sa iesiti din zona voastra, mna).
Oricum pe parcursul vietii vei intalni, pfew, oameni din *toate categoriile* si ORICUM pana *la sfarsit* nu iti va fi aproape (cam) nimeni din cauza ca (majoritatea) sunt *doar pentru ei*.
*Invata* (moama ce urasc termenul asta, xddd) sa te simti confortabil singura si live a life, your life, hehe!^^

| Savas10 explică (pentru anonim_4396):

Asa e, multumesc frumos :*

| anonim_4396 a răspuns (pentru Savas10):

Npc, hugs ^^

| wpetterssone a răspuns:

Suport singurătatea pentru că deși locuiesc singur și am puțini prieteni, nu mă simt singur, vorbesc toată ziua prin casă.

| alex15ccc a răspuns:

Am vazut un video pe yt despre oamenii care sunt mai mereu singuri, cica ar avea o gena a "singuratatii"

| Elide a răspuns:

Păi o suportăm, cel puțin eu decât să mă complic cu relații distrugătoare, care ma distrug pe interior mai bine stau singura si imi vad de ale mele

| Savas10 explică (pentru Elide):

La mine asta e problema, sunt de aceeasi parere, dar ajung sa imi vad atat de mult de ale mele ca pic in depresie si tot nu-i bine.

| Rihhana1 a răspuns:

Nu singuratatea discteaza, important este sa iti ocupi timpul cu diferite activitati: muzica, seriale incearca sa te apuci de sport sau iesi mai des in oras.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Rihhana1):

Sunt de acord (poate mai putin cu iesitul des in oras deoarece imi pare ca la noi nu prea e diversitate ( daca intelegi la ce ma refer si nu este vorba doar de persoane aici) plus ca exista unele persoane care, pe care, xd, mai bine nu te-ai stradui sa le cunosti, meh *.*

| xadsada a răspuns:

Sunt singur impotriva lumii dintotdeauna, asa ca nu singuratatea nu e ceva rau

| Singuratica67 a răspuns:

Eu stau singura mai mereu. Uneori prefer sa fiu singura decât langa persoane care pur si simplu imi distrug starea de spirit