| Blackwoman27 a întrebat:

Cei care treceti la lice, cum vi s-a parut clasa a8a? a fost grea? a trecut repede? cum vi s-a parut examenul? eu trec a8a.

Răspuns Câştigător
| firemonkey a răspuns:

Sa nu iei in seama oameni de teapa ei laughing)) Si nu-ti face griji pentru ca clasa a 8a nu-i asa grea. profesorii chiar o sa fie mai indulgenti la unele materii dar la romana si mate o sa ai mult de lucru. si oricum examenul ala e unul normal nu-i ca olimpiada. daca te apuci din timp sa muncesti si sa mai iei niste ore in plus sigur iei cel putin peste 8 ca mine.

6 răspunsuri:
| andreeutalady23 a răspuns:

Eh,draga,noi astia care trecem la "lice" nu puneam intrebari stupide pe TPU,ca doar ne plictisim rau,asa-i. laughing Da, e extreeeem de grea, profesorii o sa te manance de vie, a trecut ca moartea in vacanta, la examen nu mai zic...moarte curata.Asta iti doresc si tie de maine pana la vara! laughing Of, of, of, biata fetita singura, cu laptopul legat de gat...sad

| andreeutalady23 a răspuns:

Asa sunt astea care n-au ce face, pe bune. laughing Asa ca tine.Te compatimesc.Si de la tara, si analfabeta, mai comentezi de altii. Maturatoare scrie pe tine. laughing Muratura la borcan ce esti. rolling on the floor))) Acra ca o muratura si singura ca si cucul.

| 0Denis0 a răspuns:

Pai clasa a 8-a nu e mare diferenta de clasele de dinainte numa ca mai ai latina (materie in plus) o teza la istorie sau geografie (la alegere) si examenele. Astea le ai in plus dar daca inveti bine nu o sa ai probleme numa niste emotii la examen atata.

| firemonkey a răspuns (pentru andreeutalady23):

Ce-i cu tine fata? laughing)) va cunoasteti?

| Blackwoman27 explică (pentru firemonkey):

Nustraight facenici nu stiu cum o cheama, da in pana mea se baga toate dementele sa comenteze aiureaoh go on ca n-au ce face saracele.

| miki13 a răspuns:

Clasa a 8-a a fost la fel ca si celelalte clasa, dar o diferenta:examenul. Daca ai emotii nu vei lua nota prea mare, deoarece vei uita aproape tot.Asa ca succes.