| Ionelamadalina a întrebat:

Bună, cer ajutor fiindcă sunt disperată, sunt plecată cu soțul meu în străinătate, mama mea e singură în România, acum o săptămână bunicul meu a decedat, iar mamei îi este sfială să doarmă singură deoarece așa e felul ei, nu înțelege ca un mort nu se mai întoarce acasă, are un frate, care nu o bagă în seamă, o lasă singură și toate cele, mai e bunica mea cu care ea stă dar e căzută la pat, e legumă, nu are conștiință, chestia e ca eu nu pot pleca spre România fiindcă nu am rezidenta și risc să nu mă mai pot întoarce fiindcă soțul meu și familia sa nu pot veni cu mine, ei se întorc doar vara acasă, noi avem nuntă, vrem să strângem bani pentru casă și toate cele, inclusiv nunta, și mi se rupe sufletul de ea când o aud ca se vaită și plânge ca îi e urat de bunicu meu, și nimeni nu stă cu ea, nici o rudă, nici măcar propriul frate, fratele ei, unchiul meu, mi-a reproșat să vin eu în România să dorm cu ea dar nici eu nu pot pleca să mi las bărbatul pe temă ca îi e ei urat, seara doarme la taică miu, ei doi sunt despărțiți, dar seara mai doarme la el, ziua stă singură acasă. ce pot să fac? Nu pot să risc să pierd pe soț, job. totul, dacă plec, până la vară nu mă mai pot întoarce la el și nu mă încălzește gândul să l las singur aici, bine, e cu familia lui, ce pot să fac? Mă stresez îngrozitor, uneori zic ca ar trebui să las așa fiindcă se va obișnui ea cu tot, alteori mă consum de ea fiindcă mi e teamă ca se îmbolnăvește. ce să fac

1 răspuns:
| Violleta2022 a răspuns:

Mama ta poate sa doarma cu bunica in pat, daca iie ste frica sa doarma singura, ca nu-i normal sa-ti lasi tu sotul si sa dormi cu maica-ta. ori sa pierzi servici si tot ce ai pentru caprociile maica-tii.
Asa ceva nu este nici normal si nici sanatos.
sa plateasca o vecina sau pe cine vrea ea, daca nu vrea sa stea singura si are hachite de om razgaiat.