| Eolande292829 a întrebat:

Buna, cer si eu o parere. Credeti ca orice prietenie intre persoane de sex opus si cu o diferenta de varsta semnificativa sunt automat dubioase sau ca ar fi vorba de un posibil grooming?

Am 15 ani si, cu timpul, de la un random follow pe insta si conversatii scurte din plictiseala o data/de 2 ori pe saptamana am inceput sa am o prietenie cat de cat apropiata cu un tip de 27. Insa mi s-a zis ca nu i normal si ca simplul fapt ca vorbeste cu cineva de varsta mea e dubios, si ca asteapta sa fac 18 ca sa stiti voi.

Insa niciodata nu a fost vorba de asa ceva, adica nu a dat semne, si chiar a venit vorba si a zis ca e scarbit de situatii de genul, si ca ma vede ca pe o sorahappy vorbim de 7 luni

Voi ce credeti?

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Asta-i pedofilie, nu prietenie!
Este imposibil sa existe o prietenie intre o fetita de 15 anbisori si un barbat de 27 de ani... pedeapsa este puscarie, mai ales ca legea s-a schimbat.

| Eolande292829 explică (pentru Violleta2022):

Pai nu e vorba de relatii romantice/sexuale. Nu stiu ce sa zic. De ce ar fi imposibil?

| RAY a răspuns:

Ești minora vrei să îl bagi la corupere de minore?

| Maraa345 a răspuns:

Asta-i caz de "Justitiarul de berceni", zic sa te uiti putin la video-urile lui. Sanatate