Pana una alta nu vad decat o relatie stricta de interes din partea ei, unde are nevoie de bani si asta afce, te mulge.
Nu-i inchisa ci ascunsa, adica se fereste cu buna stiinta sa-ti spuan adeavrul despre ea si altii.
Având în vedere că văd cum îmi dă raportul în tot ce face și își planifică chestii de viitor și-mi spune despre ele, a și vrut să ne vedem de sărbători dar eu chiar nu am cum. Are probleme cu familia, care nu o susține de nicio culoare. Mă găndesc că are nevoie de mine, simt asta. Vorbim incontinuu. Îmi trimite poze cu ea, cu lucurile pe care le cumpără, să-i dau o părere, unde merge, îmi spune. Ne vorbim de toate. Nu a fost o zi în toate lunile astea în care dacă am lăsat-o o zi, nu m-a contactat ea. Chiar nu mai înțeleg nimic...
Scuze. m-am grabit si am notat raspunsul tau eronat
Cati ani are fata?
30
Si tu cu cati ani esti mai mare ca ea?
Cu 2 ani
Acum, azi, mă simt destul de vulnerabili. Îmi este dor de ea. I-am zis că sunt așa azi. Mi-a zis să mă odihnesc, că o să-mi revin... Dar mi-ar fi plăcut să mă întrebe de ce sunt așa. Eu sunt mereu așa când nu se simte bine, mă simt responsabil pentru starea ei. Țin mult la ea, nu mi-ar plăcea să știu că-i este rău... Ea, însă e rece, nu mă întrebă nimic. Nici nu-i o fire ca mine
Bun,pai in primul rand ar trebui sa discutați despre ce simtiti unul fata de altul ca sa clarificati in ce stadiu se afla relatia voastra.
Intr-o relatie comunicarea e foarte importanta.Si tu trebuie sa stii daca te iubeste ca altfel nu are sens sa continui relatia daca nu exista reciproca.
Tu zic ca simti ca e ceva toxic la mijloc si ca te cauta doar cand are nevoie de tine.E bine sa ai incredere in instinctele tale.Ca sa vezi daca e adevarat ce crezi nu o mai suna cateva zile si vezi daca te suna ea inapoi. Daca te suna inapoi inseamna ca te iubeste dar daca te suna si iti spune ca are nevoie de ceva inseamna ca se folosește de tine.
Iti mai zic cateva lucruri importante.
Incearca sa nu mai imprumuti bani la nimeni nu toata lumea se tine de cuvant.
Nu mai trimite poze nud nimanui ca sa nu ajungi in situatia de a fi santajat!
Si incearca pe viitor sa nu mai ai relatii la distanta, gentul asta de relatii nu prea tine.
Ah si ai zis ca e cam fata si are probleme.Incurajeaz-o sa fie mai deschisa cu tine si sa discute problemele cu tine asta inseamna sa fii intr-o relatie, sa discuti tot ce ai pe suflet cu partenerul.