| DianaLostInDreams a întrebat:

Cine imi poate spune si mie ce e cu gradinarul din"Cameleonii"? Are vreo legatura cu "Cameleonul"? Nu am urmarit de la inceput si nu reusesc sa imi dau seama.

12 răspunsuri:
| costyn162 a răspuns:

Buna intrebare...Si eu ma intreb asta. Chestia e ca totul a inceput cand Valentina fiin cu Augusto in masina noaptea a dat peste el, el era un cersetor. Valentina i-a facut rost de lucru in scoala si acum in ultiul timp incepe sa ii u rmareasca pe Sebastian si Valentina si nu numai. Este ceva dubios mai ales ca in episodul de astazi a facut ceva ce i-a ajutat. Ramane de vazut ce este cu el.

| me9530 a răspuns:

Gradinarul nu cred ca are vreo legatura cu "Cameleonul", sau cel putin pana acum nu a dat de inteles ca ar avea. Cred ca pur si simplu vrea sa afle lucruri interesante, curiozitatea lui fiind sporita de suspiciunile pe care le are in privinta lui Sebastian si a Valentinei. Intr-adevar e ceva straniu la el, dar daca are vreo legatura o sa aflam in episoadele urmatoare. Daca vrei sa intelegi mai bine cauta episoadele pe youtube, doar ca trebuie sa stii putina spaniola ca s-ar putea sa nu aiba subtitrare. Scrii pur si simplu "Camaleones capitulo...parte..."

| just.for.you a răspuns:

Eu cred ca e un politist sub acoperire, dupa modul cum acctioneaza!

| PisicaAristocrata a răspuns:

Cred ca el e "stapanul".

Janina
| Janina a răspuns:

Azi noapte numai ce am terminat de vazut telenovela...gradinarul e El amo... el este tatal fostului iubit al Francescai(directoarea)
Iubitul asta al ei a fost omorat de Ponce de Leon.
oricum pana la urma gradinarul moare, il impusca Ponce de Leon.
Valentina o sa fie insarcinata
Fratele lui Ulises e mort, impuscat tot de Ponce de Leon
Pedro o sa fie impuscat de ciudatul ala de Portillio
Tatal lui Sebastian o sa faca cuplu cu mama lui Ulises
Mercedes va face cuplu cu ciudatul de avea vedenii

ooo ce imi place big grin

| YaNna a răspuns:

Cred ca e chiar cameleonul...happy

| mihaela_7412 a răspuns:

Nu cred, dar vrea sa afle ce secrete au valentina si Sebastian

| euTímea a răspuns:

Si eu am aceeasi intrebare. dc ii urmarestesi totusi nu`i da de gol?

| gabriela_6078 a răspuns:

Este Stapanul. Vrea sa se razbine pe Ponce de Leon pentru ca i-a omorat fiul.Ma rog, si el in sfarsit moare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gradinarul e stapanul... o sa arate in ultimul ep., pana atunci el se drept un spion de la politie care vrea sa l prinda pe AUGSTO, si are legatura si cu francisca, din cate am inteles fantoma din biblioteca e fantoma fiului lui leo(fostul iubit al lui francisca), care a fost omorat de augusto. iar acum leo vrea sa se razbune.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gardianul este stapanul.accidentul cu masina a fost o iscenare al lui leo pentru a putea intra in scaola si ai urmari din aproape.de aceea el este cu un pas inaintea lor, deoarece valentin si sebastian au incredere in el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti pot spune eu
gradinarul avea o masca ca sa nu il recunoasca valentina si sebastian, el era de fapt stapanul