Cateodata urasc viata pe care mi-am facut-o, totu-i pe dos de fiecare data, continuand nu pot sa scap de tot ce mi se intampla, ma bantuie continuu.
Citeodata,urasc,viata,am facut
Intotdeauna totul gresit
Fortind nu pot sa scap
Tot ce vine in drumul meu
Ma bintuie luandu-si dulcele timp.
(aici ultimul vers nu are o corespondenta in limba romana, in esenta nu se grabeste)
Asta e traducerea melodiei cu Google pe www.versuri.ro(sa mori de ris):
Nu vreau să fiu viclean și spurcă te
Desecrate mintea mea și să se bazeze pe tine
doar să rup această coroană,
dar e greu când sunt atât de a alerga în jos Și tu ești atât de cinic, narcisist canibal! Trebuie să mă aducă înapoi din morți! Uneori, nu îmi place, viața, am făcut totul e greșit de fiecare dată când impingerea nu pot să scap tot ce vine în calea mea mă bântuie a lua timp dulce Cramponarea am pierdut într - o ceață de viață Lupta până la sfârșitul meu zile nu vreau să fiu nepoliticos, dar trebuie să lui nimic bun dracu 'm - ai pus prin am nevoie doar să se uite în jurul valorii a se vedea că viața pe care a venit nelegat Și tu ești atât de cinic, narcisist canibal trebuie să mă aducă înapoi din morți uneori, mă urăsc, viața am făcut totul e greșit de fiecare dată când impingerea nu pot să scap tot ce vine în calea mea mă bântuie a lua timp dulce uneori, îmi place, viața am făcut totul e greșit de fiecare dată impingerea eu pot " t scape de tot ce vine în calea mea mă bântuie a lua timp dulce Cramponarea am pierdut într - o ceață de viață Lupta până la sfârșitul zilelor mele din deținere a am pierdut într - o ceață de viață Lupta până la sfârșitul zilelor mele.