Banii de aur ii cumperi cu bani adevarati. Diamantele le faci daca indeplinesti toate sarcinile din dreapta sus a jocului si daca bifezi acolo unde iti zice daca postezi pozele dupa ce ai terminat de imbracat!
Dai pe manechin si imbraci fata si dupa ce ai terminat de imbracat dai pe butonul de jos unde scrie finish si se face singur poza. Apoi iti arata cum a iesit poza si sub ea scrie "post this photo in my coco album" si bifezi acolo si primesti diamante. Funda?
Pai voteaza acolo la Expert Fashion revista aia alte papusi coco girl, iti mai da daca intri in fiecare zi pe joc, si compleateaza sarcinile alea de sus unde castigi diamante, sa mergi la coco carnival etc Acei bani de aur ii cumperi cu bani reali si hack-uri nu stiu. Funda? please.
Pai ...banii din aur ii cumperi tu cu chash si sus in dreapta ta este o posetuta cu diamantedai pe ea si indeplinesti sarcini.sau ce nu prea stie lumea e ca atunci cand nu iti mai plac niste haine te duci in cocomarket si le vinzi. sper ca te-am ajutat!
La bni ii cumperi sau iti bagi hack eu asa am facut iar deamante poti tot cu hack sau faci sarcinile