Baii unele persoane pe mess folosesc "j" pe post de "S" cu ce e ea de vina ca asa e anturajul?
La ce îţi trebuie să spargi parole? Folosul?
În primul rand, doar hakerii pot sparge parole, draga mea!
Numai bine!
Nu poate nimeni sa sparga parole decat acei oameni numiti"hackeri" nu de niste mucosi.Si mai invata limba romana
Jtye? Doamne, mare stie gradina.Nu se poate sparge parola decat hackerii pot, nu de un mucos ca tine. Exista site-uri de parole, unde userii si le dau de buna voie din diferite motive(nu le mai trebuie, etc.), cum ar fi acesta : www.konturi.ro Mai invata si tu limba romana, apoi pune intrebari.
@uw33ty scuza-ma, dar nu puteai sa dai forgot password la login-ul messengerului? tie doamne fereste sa atingi vreo tastatura sau vreun maus.in romanica noastra sunt numai neciopliti
Imi pare rau dar eu am nevoie [pentru ca nu mai jtyu parola de la un id si am incercat in toate felurile si nu merge] si daca` asa scriu eu cu ce va deranjeaza? nu inteleg? va deranjeaza asta e viata
Este imposibil sa spargi o parola.Mai ales ca nu esti hacker. Da pe "forgot passworld" si daca mai sti datele, iti recuperezi usor ID.
Dociu_Ghyorghy_1998 întreabă:
anonim_4396 întreabă: