L-am vazut pe internet, nu stiu la ce episod s-a ajuns la televizor, dar feriha moare pentru ca a fost impuscata la o petrecere, nu mai stiu, de un nebun care a fost si la spitalul de nebun (cred ca era logodnicul ei). emir ramane sarac.
Cred ca eara halil trebuia sa se marite cu el... si cu naiba sa moara? e personajul principal! asa a fost si la ifet cei drept nu m-am omorat cu serialul asta dzr feriha...
Se termina serialul cand moare feriha. mai e mult pana la sfarsit la televizor (cred)
Imi dau seama
Feriha moare, e impuscata de Halil, iar Emir, dupa un an de la moarte ei, din cauza dorului pe care il avea pentru ea, se sinucide.(Feriha e impuscata la nunta cu Emir)
Da fata am vazut pe net pffff ce tampenie
Feriha se va intoarce din america cu levent si il va gasi pe emir cu ece(peste 10 zile trebuia sa fie logodna lor); feriha detine o parte din hotel si ii cere lui emir sa inchida night(clubul lui) dupa aceea se cearta dar pana la urma se impaca♥♥♥ si imediat emir si feriha fac nunta (o fac in parc)se casatoresc si emir o invita pe feriha la dans si atunci o impusca halil si s-a mai auzit o impuscatura si am aflat ca a impuscat-o pe zehra(mama ferihei) si dupa aceea incepe sez 3 cu emir langa mormantul ferihei (dar nu o sa mai continue pentru. ca nu au audienta)