| b342 a întrebat:

Colegii mei imi spun "emo" pentru ca:
am parul pe ochi si zburlit
ma imbrac in culori inchise
ma machez mai mult cu negru
ascult muzica melancolica si black metal
sunt tot timpul deprimata
fac poezii triste.
Dar eu nu ma cred emo.credeti ca sunt?:-s
straight face

Răspuns Câştigător
| oanaoany a răspuns:

Scumpo dupa strasaturile pe care leai scris normal ar fi cacineva sa iti spuna ca esti,, emo'' dar stai linistita daca asta e genul tau de a fio nu-ti face probleme lasa-i ca sa vorbeasca ca morile hodorogite si cand o sa vada ca nu-i bagi in sema o sa se lese pagubasi tu trebuie ca sa iti pastrezi felul tau de a fi nu sa fii un fals pentru a le face lordde plas mai stramba si din nas si nu mai pune orice la inima mai pune si la cur

5 răspunsuri:
| Mjdolhfi a răspuns:

Esti ceea ce vrei tu sa fii, nu ceea ce spun altii. Daca astea sunt preferintele tale nu inseamna neaparat ca esti emo.

| carpediem a răspuns:

Ce conteaza daca esti sau nu esti emo. Si eu ascult black, gotic, psihedelic, etc. Cred ca ai inceput sa observi bezna din jurul tau dar nu vrei sa intri in conflict cu ei. Oricum nu te chinui sa-i faci sa te inteleaga. Fi tu insuti. Nu asculti Haggard- Per Aspera? Forta fie cu tine. Uite ce asculta fica mea de 6 ani, zice ca e muzica de poveste. O fi emo la 6 ani? Si!? http://www.youtube.com/watch?v=I1CZrxWbV0Q

| carpediem a răspuns:

Ce conteaza daca esti sau nu esti emo. Si eu ascult black, gotic, psihedelic, etc. Cred ca ai inceput sa observi bezna din jurul tau dar nu vrei sa intri in conflict cu ei. Oricum nu te chinui sa-i faci sa te inteleaga. Fi tu insuti. Nu asculti Haggard- Per Aspera? Forta fie cu tine. Si lui Einstein profu' lui de muzica i-a spus ca e un nimic si nu o sa faca nimic in viata. Uite ce asculta fica mea de 6 ani, zice ca e muzica de poveste. O fi emo la 6 ani? Si!? http://www.youtube.com/watch?v=I1CZrxWbV0Q

| JustMeBăi a răspuns:

Tanti da si mie o poza cu dumneata...m'ai facut curioasa.

| Dood? a răspuns:

Dacă ai fi pus o poză cu tine, ţiaşi fi zis :->.