| LigiMe99 a întrebat:

Cre este cantaretul/eata voastra preferat/a? Explicati de ce va place si dati exemplu de cateva melodii preferate. (Ex.: Cantareata mea preferata e P! nk... De la ea imi plac foarte mult melodiile Funhouse, So What si Fukin' Purfect... Sper ca si voua va place!) Cel mai bine descris/a cantaret/eata si cele mai dragute melodii primesc FUNDITA!

Răspuns Câştigător
| TeoPT a răspuns:

Cântărețul meu preferat este Benjamin Burnley, solistul, compozitorul, producătorul și chitaristul principal al formației Breaking Benjamin.

Este impresionant cum a putut acest om să își transpună suferința de-a lungul vieții în muzică. Doar ascultă melodii precum Give Me A Sign, Until The End, Unknown Soldier, Without You, Dear Agony, Breath, Anthem of the Angels, What Lies Beneath. Vei vedea la ce mă refer.

Are o voce de excepție (nu este modificată în studio, la înregistrările live vocea lui este identică cu cea din studio) și este un foarte bun chitarist.

Baftă

5 răspunsuri:
| Crisis a răspuns:

Cantaretul meu preferat e Stian Thoresen aka Shagrath. E solistul formatiei Dimmu Borgir, pe care a infiintat-o in 1993 impreuna cu Silenoz.
Nu este doar solist, scrie muzica [mai ales] si versuri pentru formatie, de-a lungul timpului a cantat la tobe, clape si chitara. Are o voce diferita de a celorlalti cantareti de metal, mai patrunzatoare, care se distinge usor. Un punct forte al lui este ca atunci cand canta live nu este nicio diferenta fata de varianta de studio, cateodata este chiar mai buna prestatia live.
Ca sa-ti faci o parere: http://www.youtube.com/watch?v=eAmMcBQavKE&feature=relmfu 1:17

| MyChemicalRomance a răspuns:

Al meu este Eminem, il admir pentru tot ce a facut, doar pebtru fetele lui, canta despre adevar...si chiar daca este repp-er canta despre iubire, intr-un fel este idolul meu, si va ramane mult timp,.
melodiile mele preferate de la el...pai estegreu sa ma decid, tot ec face el este super, dar cre ca : "Not Afraid", "When I'm Gone", "Beautiful", "Like Toy Soldiers" is tari
Iar despre P! nk, canta super bine, imi place mult melodia :"So What", si"Raise Your Glass", de asemenea is tari si :"Stupid Girls" "Please Don't Leave Me"

Bafta :*

| Crystyna15 a răspuns:

Cantareata mea preferata este Rihanna.
Imi place de ea fiindca canta foarte frumoas si videoclipurile ei sunt si ele foarte frumoase...melodiile mele preferate cantate de ea sunt: Love The Way You Lie, Only Girl, Rude Boy, Te Amo si What's My Name

| JustForMe a răspuns:

Selena Gomez.Cel mai mult imi place,, Who says" www.youtube.com/watch?v=dKLkI1ZJYvo

| ralukutza96u a răspuns:

Vescan-cel mai realist:X piese dragute:liber sa aleg; secrete