Nu suporti omul, ce treaba ai cu animalul? Cainele nu-i de vina ca-i stapanul prost. Dati dovada de inteligenta si renuntati la razboiul prostesc. Stati de vorba cu ceilalti, spuneti-i ce va deranjeaza si incercati sa rezolvati lucrurile nu prin cearta, ci discutand. DAca nu se poate, mutati-va. Daca nu puteti, indurati nesimtirea si ignorati-i pe cat posibil.
Sunt retardati., nu ai cu cine sa vb, am vb si frumos si urat cu ei si in toate felurile. Dupa ce ca mint f mult si pe proprietar si pe noi mai si injura
Daca cainele te ataca sau este in pozitie sa te atace, intreaba asta la politie si faci plangere penala impotriva lor.
Plangerea la politie va obliga aceasta la un moment dat sa vina sa verifice situatia, ceea ce se va si intampla.
In plus cred ca cel mai bine ar fi sa luati si o chestie cu ultrasunete sa va aparati de caini.
Otravirea cainilor nu ajuta. E vorba de stapani aico.
Sa nu faci greseala de a abuza cumva animalele, pentru ca in incercarea de a te apara, ajungi sa ai tu probleme cu legea. Daca nu ma insel, e caz penal. Daca pur si simplu nu mai puteti suporta, eu cred ca cel mai bine ar fi sa mergeti la politie, sa le prezentati situatia si sa-i intrebati ce-i de facut.
RAY întreabă: