| AndraDeea3 a întrebat:

Buna cred ca stiti melodia Nane - 911. Am postat cu un baiat fostul meu iubit o fotografie cu descrierea 911 am o urgenta m-a sarutat si mi-a provocat dependenta.Alex prietenul meu a devenit gelos si a trebuit sa sterg postarea.S-au luat la cearta pana cand Alex i-a dat un pumn cad voia sa il dea pe al dilea m-am bagat in fata lui si Alex mi-a dat cu pumnul lui in mana.Nu ma doare mana dar ma doare sufletul deoarece iubi nu a fost niciodata asa de agresiv si de gelos.Nu am voie sa merg cu nimeni acasa trebuie sa merg cu el si vrea sa se mute la aceeasi scoala cu mine deci vrea sa stie tot ce fac e normal? In celelalte relatii nu am fost,, urmarita" si am avut 4 relatii.As vrea sa stiu de ce e gelos pentru ca nu vrea sa ma piarda cum a spus el sau pentru ca pentru el sunt un trofeu?

3 răspunsuri:
| AlexanderAdrian a răspuns:

Iubitul tau e indreptatit sa fie gelos pe faza cu poza si mai ales cu mesajul. Nu e normal ca tu sa nu-ti dai seama ca nu era normal sa postezi o astfel de poza cu un astfel de mesaj. Eu in locul lui nu saream la nimeni, te paraseam.

| darrio2007 a răspuns:

Baiatul este foarte posesiv.Nu iti da libertate deloc.Nu justifica cu nimic comportamentul lui.Va fi greu sa continui relatia cu el in acest fel.Dar si mai grea va fi despartirea. Daca vei incerca vreodata.

| FrumusicaSufletista a răspuns:

Eu cred ca în această situație tu ești cea care a provocat totul.Nu cred ca e normal să postezi așa ceva în special dacă tu ai prieten.Tu nu trebuia să te bagi în cearta lor, căci din partea ta nu e frumos să îl aperi pe fostul iubit.Chiar dacă băieții se bat pentru tine tu nu trebuie să te implici ci încerca de la început să clarifici situația pina a duce la pumni.Sigur după cele scrise mi se pare un moment bun din film, dar oricum e viață reală aici.Dar Alex este justificat dintr-un fel, el e gelos pentru ca are motive, însă odată ce ti-ai combinat cu el trebuie să fii conștientă de ce ai voie să faci și să postezi și ce nu.Nu cred ca tu ai fi ris cînd ai fi văzut ca el a postat așa ceva cu o altă față. Mult succes.