Wow am ratat toate discutiile aprinse de aici la timpul potrivit. Deci,acest virus va disparea cel mai probabil in lunile calde ale primaverii; prin aprilie sau mai. In Romania sa zicem ca doamne fere,apare un caz sau doua izolate pana atunci, dar chestiile astea s-au mai intamplat in china si tot primvara au disparut. Incidenta infectarii este majora pe timp de iarna, mai ales ca virusul nu da semne in prima parte de incubare. Problema este ca, China este un mare lant de aprovizionare, atat pentru Romanica, cat si pentru Eruopa, iar asta s-ar putea sa aiba un impact economic de rahat asupra noastra deoarece sunt intarzieri ale firmelor chinezesti care importa aici.
Nu mai crede tot ce auzi la tv. A mai fost si gripa aviara si porcina si a existat tot la tv si atat.
In acest moment in mod absolut sigur, nu este nimeni in stare sa ofere un raspuns nici macar aproximativ la tema intrebarii tale. Putem doar spera ca medicamentul care se pare ca a fost pus la punct si este deja testat in China, va fi pe deplin eficient si astfel se va reusi ca raspandirea virusului sa fie oprita.
Nu credeam ca Romania are scut electromagnetic antigripal la granitele tarii, deci cine trece prin el, ii sunt eliminati toti virusii. Daca nu il arestezi, nu il poti stopa, imi pare rau.
Astazi, 12.02. la ora 21:00 ministrul sanatatii o sa dea un comunicat in legatura cu COVID-19 si existenta ei in Romania.
COVID- este numele bolii pe care o produce virusul si 19, anul aparitiei, 2019.
Mai dati si voi drumul la televizor.
Nu vine in Romania, si daca vine cineva din China, ala e bagat automat in carantina si nu iese pana nu vedem daca are sau nu. Deci nu te teme.
Nu mai vorbi chestii ireale sa sperii fata, nu vine ca nu are cum. Sigur ca ar putea fi posibil, dar f putin probabil, mai degraba gripa asta normala da, asta se poate lua de pe undeva la noi, dar tratata la timp, nu face probleme.
Daca China nu il poate stopa, Romania nici atat.
Virusul este cat se poate de adevarat, au murit aproape 1000 de oameni, iar numarul mortilor creste exponential.
Nimeni nu este ferit atata timp cat unii calatoresc inspre sau dinspre China, virusul se raspandeste la fel cum s-a raspandit in Europa gandacul de Colorado
Imi mentin opinia ca acest virus este creat de mana omului si nu este ceva ce a picat din Cer, de fapt mai toate bolile moderne sa le zic asa sunt inventii de laborator, dar daca vrei sa omori milioane de oameni doar ca tu un nemernic sau nemernici mai multi sa se imbogateasca peste masura, este ceva super diavolesc, nu de alta dar s-au mai imbogatit criminali pe uciderea altor nefericiti dar nu se gandesc nemernicii ca se joaca ca-n Resident Evil cu acesti virusi iar efectul poate fi unul de bomerang? asupra lor si a cunoscutilor lor, doar daca nu cumva cei care fac acest nemernicii nu au si un vaccin injectat impotriva acestor virusuri, astia sunt criminalii care rad sadic cand lumea se prabuseste, vorba aia "Trenul deraiaza toata lumea e-n doliu, eu imi beau linistit cafeaua-n fotoliu"
Nu mai vine nimeni direct din China de ani de zile pentru ca nu mai exista curse directe spre, si din regiunea aia.
Suspectul a venit din Germania unde a ingrijit intr'un spital 4 bolnavi de COVID19.
Este internat in Timisoara, cei din Timisoara nu au posibilitati de analiza si au trimis probele in Bucuresti.
Incerc sa iti spun stirile, si ca nu este necesar sa vii din China pentru a fi infectat.
Pai nu are relevanta daca vine cineva sau nu direct din china, este suficient sa fi contractat virusul acolo, faptul ca revin in europa duc boala de colo colo.
Astia au fost norocosi
Si de HIV sunt cateva persoane la nivel mondial care s-au vindecat datorita sistemului imunitar.
Aveti un c-virus?
Fenomenali sunteti!
Nu exista fenomen, cataclism, accident sau intamplare in lume, in care sa nu aibe nasul bagat un roman!
Si inca se mai crede ca evreii au umplut pamantul...
Ce faci dulceata?
Acest virus a fost creat și testat pe oameni ca să depopuleze populația fiindcă suntem prea mulți sunt 2 laboratoare în wuhan care sunt implicate în dezvoltarea de arme biologice deci cred ca am întrat întru un război biologic. Se mai spune ca 100 de oameni mor zilnic din cauza acestui virus.
Stiu. Asta ii spuneam si eu lui Mosotti.
Nu inteleg de ce omul ala a fost internat la Timisoara daca Timisoara nu are nici posibilitatea de analiza si identificare a virusului.
Da, ziceam ca daca vin si din zboruri nedirecte, desi daca e asa ii baga in carantina in prima tara unde ajung. Oricum la noi nu vine virusul clar. La cat de a dracu tara si natie suntem, si virusu evita Romania HAHAHAHAH!
Au populația de aprox 1.5 miliarde. Mor mai mulți de gripă în România decât de coronakur în China dacă te raportezi la populație gripa noastră e mai gravă. Numai vă căcatz
Da, dar infectarile sunt de ordinul zecilor de mii, si de pe ce Kanal D ai aflat tu ca 5000 s-au vindecat asa miraculos?
ori s-or fi vindecat ca au baut supa de ceapa?
esti un om prea optimist intr-o lume plina de ciuma cum sunt aceste virusuri ucigatoare.
Asta numai este epidemie asta este pandemie si cred ca este abia inceputul, nu am zis degeaba de seria Resident Evil, incepe de la un caz de infectare si ajunge la milioane si milioane.
Asta este, niste nenorociti cu bani ne vor morti, vor haos global, vor sa se destabilizeze economii si tari si asa mai departe.
Eu nu pot nici sa ma vand vreodata in viata asta pentru bani dapai sa ucid atatia oameni pentru masti, casti, combinezoane cat si pentru imputinarea planetei, ce prostie.Dar ce drept au acesti nenorociti de sectanti sa faca aceste lucruri, astia se inchina lui Satan
Daca tot noi ne caca pe noi, iti doresc sa fii si tu infectat cu coronavivirus, iti zic eu ca nu te mai ajuta nici aroganta pe care o afisezi si nici faptul ca ai nickname cu tenta vegetariana, de fapt nicio dieta nu te mai ajuta in acel caz.
ai auzit de empatie nepoate, se pare ca este ceva necunoscut voua celor care va credeti zei.
Da, 40.000 de infectați, într-un oraș cât jumătate de Românie, dintr-o țară cu populație de 3 ori cât Europa deci nici 1% din China.
Voi o să muriți de panică și paranoia, nu altceva . Și analfabetism funcțional.
Așa erați și cu porcina, și cu ebola, și cu altele.
O să vă treacă și de asta, trebuie să mai facă niște trafic și blogurile de conspirații din când în când.
Să-i dorești răul altuia nu e decât dovadă de sociopatie sau creștinopatie. Cum să fii în halul ăsta de ipocrit și să vorbești despre empatie, dorind răul cuiva? Asta e o dovadă de prostie inimaginabilă și lipsa proprietății termenilor. Ți-e total străin conceptul, stai departe de el. Ador carnea, chiar acum am băgat un gulaș cu costiță afumată, dacă chiar te interesează atât de mult dieta mea .
Ți-aș dori ce-mi dorești tu mie, dar nu-s creștină și pe tine te omoară frica până la următoarea epidemie de pojar oricum
EDIT de simpatik ce sunt
ps: mai ai de mancat multa supa pana sa ajungi la nivelul meu asa ca nu ma innebuni ca eu sunt analfabet, savantule fara diploma.
Vindecat miraculos când au ridicat două spitale special pentru asta? https://youtu.be/hMtZfW2z9dw?t=34
Unde am zis eu că nu e okay să empatizezi cu victimele? Știam că ești analfabet funcțional, nu aveam nevoie de confirmări but thanks. Eu ziceam doar că paranoia voastră e exagerată și nu se termină omenirea cu 1000 cazuri de morți când o simplă gripă omoară mai mulți oameni în fiecare an numai în România.
Singurul motiv pentru care te ataci și te enervezi e faptul că am dreptate și nu te așteptai să îți demonteze cineva părerile insuflate de Kanal D.
Lasă teveul și filmele de groază că te-au tâmpit, folosește-ți capul și relaxează-te
ps: nu vreau să ajung așa jos, la nivelul ăsta de ură interioară, paranoia și delir, mersi că mă faci să-mi apreciez mai mult viața și sănătatea mintală
Ascult. :)
https://www.youtube.com/watch?v=Js6j_89Gjqg&list=RDJs6j_89Gjqg&index=1
Si ma minunez de ce se intampla. Acum o luna pe aici se discuta numai despre al treilea razboi mondial. :*
Marketing si probabil inventie ca sa sperie masa care e paranoica si fricoasa de la orice se zvoneste.
da, va acapara lumea si apocalipsa zombie e aproape...nu mai credeti tot ce se difueaza, e cea mai mare putere de control mass-media/
Amuzant. Daca niste oameni mor intr-un cutremur in Africa, sa zicem, inseamna ca exista doar la TV si atit, nu? La fel si tu existi pentru altii doar la TV. Geezus, ce atitudine de toata jena! Uita-te, "doar la TV" dar nu chiar asa: https://hgis.uw.edu/virus/