| Ioana2008 a întrebat:

>Buna:.Credeți că dacă ii dau un mesaj foarte lung cu tot ceea ce am simțit, făcut o sa trec peste? Sa I povestesc In amanunnt ce am simțit pentru el iar dupa sa I dau Block, sa îl șterg De peste tot? O sa ma ajute sa trec mai repede peste pr ca nu mai suport sa sufăr după el m ai ales ca el a trecut peste și e fericit cu alta fata? mss

Răspuns Câştigător
| ElExistaElAudeElVedeElStie a răspuns:

Nu crede tot ce-ți spune idioți de mai sus.

Spune-i ce simți cu Adevărat pentru el din toată inima ta așa cum știi tu mai bine așa cum poți tu mai bine spui Adevărul să știe sunt singur mai mult decât sigur că o să te înțeleagă nu te lua după toți proști de mai sus nu au ei de unde sa ști Ce are băiatul ala în inima lui cu Adevărat tu spune-i cu Adevărat din inima ta totul tot ce ai pe inima ta tot ce s-a întâmplat.tot ce ai pățit tot ce ai tras tot ce îți distruge inima și viața spune tot ce ai în inima spune-i tot ce ai pe inima spune-i. Nu te lua după a toți știutori de sus ca au numai ură și răutate în ei. Tu spune-i totul Absolut totul tot ce ai pe inima și în inima ta.

10 răspunsuri:
| SilentRain a răspuns:

Da și-o să-l doară in pl, probabil o sa te creadă disperata și-o să râdă
Nu mai bine îți vezi de viață ta in liniște

| ElExistaElAudeElVedeElStie a răspuns (pentru SilentRain):

Nu este Adevărată...

| Ioana2008 explică (pentru ElExistaElAudeElVedeElStie):

Pana la urma...ce zici sa fac?

| ElExistaElAudeElVedeElStie a răspuns (pentru Ioana2008):

-_- sa-i spui Adevărul eu așa făceam spuneam Adevărul da dacă nu mai vrea sa vorbească cu tine ziceam bine și nu mai știu sincer mieste puțin somn mai ales azi a fost zi interesantă de dimineață așa a începutlaughing)) eu asta făceam dacă eram tu spuneam Adevărul-_- dacă-_- aveam ocazia și ma lăsa săi spun și ma asculta puțin și vroiai sa ma asculte puțin spuneam Adevărul-_- da mai este și ceva ce este foarte Adevărat -_- dacă nu-i pasă poți spune ce vrei degeaba tot tot tu vei putrezi nimeni altcineva îi va fi ușor sa treacă peste tine dacă nu-i pasă de tine cu Adevărat vezi uitate puțin la răspunsul care mi-ai dat funda și uitate acum la asta sunt 2 Adevăruri Adevărată da este tot același om aceași inima tu vei muri și vei putrezi că-ți pasă cu Adevărat și iubești cu Adevărat nu altcineva-_-

| ElExistaElAudeElVedeElStie a răspuns (pentru Ioana2008):

Eu ma bag la somn vreua sa dorm -_- seară bună să aveți.

| Ioana2008 explică (pentru ElExistaElAudeElVedeElStie):

Mersi,la fel.

| VoidEternal a răspuns:

Daca scopul tău este să te descarci fără a încerca să-l rănești pe el sau să-l pedepsești pentru că el a trecut peste, atunci fă-o. Ar putea să te ajute să fii mai împăcată.

| wildthing a răspuns:

Eu nu cred ca-i bine sa-i dai acel mesaj. Ignora-l total, blocheza-l peste tot, pentru ca daca nu-i mai vezi postarile, te va ajuta sa te gandesti mai putin la el...si gaseste-ti pe altcineva. Cui pe cui se scoate, asta-i cea mai eficienta metoda de a trece peste o dragoste neimpartasita.

| DeMicUnCălător a răspuns:

Râmâi tare femeie! Nu-i deloc ușor să stai in picioare pe un vapor în mijlocul furtunii. Indură. este singurul fel de-a trece peste. Durerea ta nu va dura o eternitate, iar când se va sfarsi. Vei fi mai puternica si coapta.

| PIayWithFire a răspuns:

Nu mai suferi atunci, este alegerea ta daca suferi sau nu. E normal sa te doaea, nu este ok sa stai sa iti plangi de mila in loc sa cauti solutii. Unii oameni sunt doar pasageri in viata ta si te ajuta sa inveti si sa intelegi unele lucruri. Daca nu mai este nimic de clarificat intre voi nu ai de ce sa ii dai mesaj. Daca simti nevoia sa te descarci poti sa o faci foarte bine scriind pe o foaie. Treci peste atunci cand iti vezi de viata ta, fiind prezenta si luand parte la ce se intampla in jurul tau.