"Curaj" are, pentru ca el doar da comanda, nu ii pasa de cetatenii si soldatii lui. Incearca sa castige teritoriu ca pe vremuri.
E ca un motan in calduri, care se pisa pe toate gardurile, pana cand cineva ii va taia c oaiele.
Nu e ca un presedinte adevarat, care cauta sa aduca un bine poporului sau. E un prost ajuns unde nu trebuie. Isi bate joc si de ai lui, si de restul.
Cetatenii rusi sunt vinovati indirect, ca nu le-a trecut prin minte sa-l dea jos la timp. Asteapta sa-i salveze NATO, probabil.
Nu are de ce sa atace Romania, nu s-a suparat ca am intrat in nato ca nu-l deranjeaza.
El s-a dus in Ukraina ca aia isi bat joc de rusii de acolo de 7 ani de zile, si ca se vrea in nato si deci sua vroia sa puna dupa aia arme la granitele rusiei.
Acest razboi e dorit de SUA, UE, rusia si china sunt concurentii ei economici, si vrea sa scape de ei, deci e bine pentru ei sa ne batem intre noi ca sa castige ei sua, asta e jocul.
Sa slabeasca rusii, si ue si aia e tot.
Pai cine a inflamat treaba in Ukraina acum 7 ani? Nu tot sua? A pregatit terenul sa se ajunga aici.
Asa e cand in sua e criza economica majora, face razboi in alte parti si castiga din asta.
Nu ataca nimeni Romania.
Putin nu are atat de multa putere incat sa dea ordinul sa se traga intr-o tara membra nato.
Poti manipula, dezinforma si minti oamenii sa isi ia inapoi o parte din ce era federatie rusa odata, pentru ca e dreptul lor si pentru ca rusii din Ucraina vor asta, dar nu ai cum sa ii manipulezi in asa fel incat sa ii faci sa creada ca ar fi benefic in orice fel un razboi cu o tara membra NATO.
Deci suntrm safe.
Nu e curaj ăsta. E nebunie, sadism. Putin e un nebun sadic, poate face orice în momentul ăsta.
Mie îmi mieste teamă pentru România și mă doare sufletul pentru Ucraina
Tuturor ne e. Dar Ucraina luptă cu eroism, Rusia are cele mai mari pierderi. Europa e unită și așa trebuie să rămână. Trebuie să fim curajoși în fața inamicului.
Cand vad ca nenorcitul ăsta omoară atâtea oameni nevinovați tatii se despart de copii nu ne rămâne să ne rugăm pentru oprirea războiului și ca nenorcitul ăsta sa înceteze odată cu chestiile astea
Știu asta este foarte bine
RAY întreabă: