anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

credeti ca sms-ul asta se poate trimite si de ziua onomastca, pentru ca eu l-am si trimis si acum ma gandesc ca mai bine nu il trimiteam, deci:la multi ani cu veselie, sanatate pe vecie, masa plina de bucate, dragoste, succes de toate, bani la greu noroc cu carul:la multi ani si sus paharul! ast raspuns urgent, plss!

Răspuns Câştigător
| OnlyGirl a răspuns:

Da, merge si pentru ziule onomastice dar mai mult ar merge pentru anul nou

poti sa-i mai trm unul inspira-te de pe http://www.codrosu.ro/......multi-ani/

5 răspunsuri:
| Adelina04 a răspuns:

Normal ca merge nu zice nimic de implinirea vreunei carste sau ceva de genubig grin

| Adelina04 a răspuns:

Varsta scuze*

| Helene a răspuns:

Depinde cati ani avea persoana. Daca era adolescent, mai bine il citeau.EU una prefer sa nu trimit mesaje din acestea unei persoane sub 18 ani.Prefer sa ii urez din inima si minte. Daca este o persoana, ruda ceva, da se poatewinking

| camelia_1170 a răspuns:

Buna, credeti ca sms-ul asta se poate trimite si de ziua onomastca, pentru ca eu l-am si trimis si acum ma gandesc ca mai bine nu il trimiteam, deci:la multi ani cu veselie, sanatate pe vecie, masa plina de bucate, dragoste, succes de toate, bani la greu noroc cu carul:la multi ani si sus paharul! ast raspuns urgent, plss!

| camelia_1170 a răspuns:

Pff. faza e ca de fapt nu e ziua onomastica, m-am grabit ca fata mare la maritat si am gresit, e ziua de nastere, cred ca m-am facut de... deja mi-am stricat ziua, mersi va doresc o zi buna!