| andreea2011 a întrebat:

credeti ca sunt urata, dar vreau raspunsuri sincere? uite o descriere:par blond inchis, putin mai lung ce umeri, cu breton luung crescut. ochi caprui, obraji, buze destul de mari si colorate, dar nu bot de rata, gene lungi, dar blone si nu se vad, 1, 51-2-3 inaltime, nu stiu sigur cat, deci ce parere aveti si 52 kg dar am imi slabit putin

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Daca nu am o poza cu tine nu pot aprecia starea fizica pe care o ai. Nu te mai plange pentru ca vei avea parte de un gagic in viata asta.

| 愛日本 a răspuns:

Exact cum spune Misogin

| a1doru a răspuns:

Arati ca dracu rolling on the floorrolling on the floor da ''mori de frumoasa ce esti''

| Danutza27 a răspuns:

Eu nu prea am vazut sac fara de petec, Pune mina la carte si nu aplica "cititul dauneaza grav sanatatii "ca vad ca este tare inradacinat pe aici

| redtulip a răspuns:

Nu exista femeie urata ci doar neingrijita. Asa ca nu conteaza cum arati la fizic conteaza cum te ingrijesti.

| geologul a răspuns:

Prea putin conteaza aspectul fizic, frumusetea e trecatoare, suntem asa cum ne a lasat Dumnezeu.

| Alexakos a răspuns:

Se pare ca mai nou sunt la moda intrebarile astea.
fata/femeie draga, ca sa spuna cineva daca esti frumoasa sau urata trebuie sa arati fotografie. ca asa si eu pot sa ma descriu ca si brad pitt. ce ne-ai spus tu acolo nu ajuta.

| Pastilatu a răspuns:

Cred ca arati beton
de unde esti? poate ai vrea sa ne cunoastemwinking