| VORTEX a întrebat:

credeti ca vorbitul in exces este o calitate sau un defect? Cred ca aici depinde daca e vorbit mult si prost sau vorbit bun si adevarat. Voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
mariana
| mariana a răspuns:

A vorbi fara a spune ceva este un mare defect, este ca si cum ai dori sa-ti "racesti" gura.
Vorbitul are rostul de a comunica, o parere, o solutie la o problema, un sfat, un sentiment de dragoste ori a descrie o stare, o situatie ce rezulta din cele citite, invatate ori de a transmite o stare de bine, prin glumele de bun gust care destind atmosfera. Nu am vrut sa epuizez toate situatiile despre care se poate vorbi, am vrut doar sa subliniez ca, a vorbi mult si fara continut, este poluant pentru cei din jur si este jenant pentru cel/cea ce se preteaza la a face "gargara", pe timpul altcuiva.
Cred ca ai inteles punctul meu de vedere si iti spun ca, eu as dori sa se vorbeasca la obiect si sa transmiti ceva ce este de folos cuiva.
Multa sanatate si un gand bun pentru tine si toti userii TPU.

2 răspunsuri:
| DakotaRoyse a răspuns:

Hmm... Da. Depinde de calitatea informaţiilor comunicate, să spun aşa. Nu degeaba există proverbul "Dacă tăceai, filozof rămâneai".

| botyk_1544 a răspuns:

Peyy si eu vorbesc foarte mult si uni oameni ma critika dar eu konsider ca prin asta imi spun parerea raspikat