Acuma daca pentru atit divinitatea o sa ma condamne asta e dar eu la nivel de distractie sunt si am fost mereu interesata de horoscop(nu am platit niciodata pentru asa ceva cum afirma utilizatorul precedent si bineinteles are dreptate nu se impart pe 12 pentru ca mai intervine si ascendentul adica ora nasterii plus anul nasterii ) nu ca ar zice adevarul despre viitor dar ma pasioneaza cum reuseste in cele mai multe cazuri sa nimereasca compatibilitatea.Am avut doua matuse si cu una ma intelegeam de minune cu alta nu.Am avut doi bunici cu unul ma intelegeam minunat cu celalat nu.Mai tirziu cand m-am facut mare si am inceput sa studiez compatibilitatile zodiilor am inteles de ce cu o matusa ma potrives cu cealalta nu de ce cu unul din bunci ma inteleg cu celalt nu si la fel la servici de ce ma simt mai atrasa de unii si de altii nu la cumnate la fel etc.Cu copiii la fel.Sunt gemeni si ei fiind zodii de pamint reprezinta o foarte mare provocare pentru mine si eu pentru ei la fel ca eu sunt o zodie de aer.Am o fata capricorn, mereu s-a descurcat singura nu prea a avut sau are nevoie de mine, baiatul meu zodie fecioara la fel.Si adorau pe sotul meu tatal lor care era la fel ca ei zodie de pamint :fecioara.
Zodiile sunt niște născociri din care se câștiga bani pe seama credulilor. Plus ca Biblia condamna vehement practicile astrologice. Oamenii nu sunt împărțiți in 12 categorii.
Mie imi place mult sa citesc din astrologie dar asta cu compatibilitatea nu e chiar asa, depinde si de caracterul omului, noi luam doar cateva caracteristici de acolo ca de exemplu sunt zodia pesti, m.am inteles bine si cu zodiile de apa ce e drept, avem o sensibilitate aparte dar si cu cei din zodia sagatator, berbec, leu, ba chiar mi.s cei mai buni prieteni in zodiile de foc plus alea de aer si de pamant, om cu caracter sa fie.