| XDarkAngel a întrebat:

cui ii plac urmatoarele:
Twilight;
Naruto;
Harry Potter;
Canan - Destin Furat;
Nini;
The Vampire Diaries;
Copiii De La 402.
stiu n-au nicio legatura, dar exista cineva caruia ii plac toate astea sau cel putin 5 din astea 7 happy?
mie imi plac toate, sunt filmele/serialele mele preferate. cel mai mult imi place Twilight din tot ce am zis, dar si restul le ador big grin.

14 răspunsuri:
| AnneMarri a răspuns:

Mie îmi plac numai „Copiii de la 402".

| Adredemesconf a răspuns:

Hey!
Sincer dintre astea imi plac:
Canan-Destin Furat
Nini
Copiii de la 402.
O zi frumoasa!

| DarQueen a răspuns:

Sincer, îmi place Twilight, Harry Potter, Vampire Diaries și Copiii de la 402 laughing

| Fineness a răspuns:

Mie imi plac doar:Twilight,Naruto, Canan - Destin Furat, Nini si Copii de la 402! happy
Doar cinci din lista enumerata de tine. love struck

| Eღilia62 a răspuns:

Imi plac putin Harry Potter si The Vampire Diaries.

| AllyLove a răspuns:

Mie imi plac :naruto,harry potter, canan destin furat, nini si copiii de la 402

| Scriitoarea a răspuns:

Buna.Da, imi plac. Mai ales Twilight[ este filmul meu preferat].Ma uit si la celelalte filme sau seriale din lista ta, dar nu pot spune ca sunt mare fana a copiilor de la 402. In rest, celalate nume din lista sunt chiar ok, mai ales filmele te tin cu sufletul la gura. Pa-pa

| YoUaReExAcTlYmYbRaNdOfHeRoIn a răspuns:

Twilight, Harry Potter, The Vampire Diares- :X

| Me_3490 a răspuns:

Buna! Dap, le ador pe toate! love struck. Poate nu ma crezi, dar n-am de ce sa mint.

| εмiLч97 a răspuns:

Hey happy
Da, imi plac doar 3 dintre cele mentionate mai sus de tine. Daca ar fi sa le pun intr-un clasament as spune:
1. Harry Potter ( a fost si va fi in continuare filmul/seriile copilariei mele. Merita vazute toate cele 7 serii)
2. Twilight ( pentru ca este genul meu: aventura cu o poveste de dragoste la mijloc)
3. Nini laughing ( stiu ca pare stupid dar mi-a "captat" atentia de la primele episoade si este singura telenovela pe care am urmarit-o cap-coada).
Tie care iti plac? Esti fan/a HP sau Twilight? happy

| YuukiCrossYuuki a răspuns:

Pai...mie imi place la nebunie Twilight.Imi place si Harry Potter.
Matusii mele, Alexandra, ii place The Vampire Diaries si Canan-Destin Furat. laughing

Lui mami ii place Canan-Destin Furat. laughing
Unei pritene, Anne, ii place Naruto. laughing

Copiii de la 402 si Nini...ei bine, nu stiu pe cineva careia sa ii placa. laughing
Din pacate...mie nu imi plac decat 2 din 7.Scuze. laughing

| Polaris a răspuns:

Copiii de la 402 bate toate chestiile înşiruite aici.

| crisbebe a răspuns:

Nini
copiii de la 402
the vampire diaries si canan vreau sa le urmaresc mai ales vampire ca am auzit ca sunt misto

| wookiebear a răspuns:

Cine a dat o astfel de persoana pe paman?! sa fie binecuvantatlaughing) nu pot sa cred ca exista o persoana caruia ii plac aceste filme/seriale! nu am mai dat de cineva ca si tine pana acum! tot credeam ca nu poate sa existe cineva caruia ii plac acestea! Iubesc aceste filme/seriale! pe toate!