Hey!
Sincer dintre astea imi plac:
Canan-Destin Furat
Nini
Copiii de la 402.
O zi frumoasa!
Mie imi plac doar:Twilight,Naruto, Canan - Destin Furat, Nini si Copii de la 402!
Doar cinci din lista enumerata de tine.
Mie imi plac :naruto,harry potter, canan destin furat, nini si copiii de la 402
Buna.Da, imi plac. Mai ales Twilight[ este filmul meu preferat].Ma uit si la celelalte filme sau seriale din lista ta, dar nu pot spune ca sunt mare fana a copiilor de la 402. In rest, celalate nume din lista sunt chiar ok, mai ales filmele te tin cu sufletul la gura. Pa-pa
Hey
Da, imi plac doar 3 dintre cele mentionate mai sus de tine. Daca ar fi sa le pun intr-un clasament as spune:
1. Harry Potter ( a fost si va fi in continuare filmul/seriile copilariei mele. Merita vazute toate cele 7 serii)
2. Twilight ( pentru ca este genul meu: aventura cu o poveste de dragoste la mijloc)
3. Nini ( stiu ca pare stupid dar mi-a "captat" atentia de la primele episoade si este singura telenovela pe care am urmarit-o cap-coada).
Tie care iti plac? Esti fan/a HP sau Twilight?
Pai...mie imi place la nebunie Twilight.Imi place si Harry Potter.
Matusii mele, Alexandra, ii place The Vampire Diaries si Canan-Destin Furat.
Lui mami ii place Canan-Destin Furat.
Unei pritene, Anne, ii place Naruto.
Copiii de la 402 si Nini...ei bine, nu stiu pe cineva careia sa ii placa.
Din pacate...mie nu imi plac decat 2 din 7.Scuze.
Nini
copiii de la 402
the vampire diaries si canan vreau sa le urmaresc mai ales vampire ca am auzit ca sunt misto
Cine a dat o astfel de persoana pe paman?! sa fie binecuvantat) nu pot sa cred ca exista o persoana caruia ii plac aceste filme/seriale! nu am mai dat de cineva ca si tine pana acum! tot credeam ca nu poate sa existe cineva caruia ii plac acestea! Iubesc aceste filme/seriale! pe toate!