| Rama89 a întrebat:

Buna! Cum as putea sa-i spun unui barbat ca imi place de el fara sa ma fac de rusine? Il stiu pe tip de mai multi ani si nu ne-am suportat o perioada chiar ne-am evitat multe luni (eu l-am evitat). Dintr-o data mi s-a pus pata pe el si chiar nu imi doream sa am de-a face cu el vreodata. Poate ca este doar o faza trecatoare si o atractie de moment fata de el si ca o sa imi treaca. Nu stiu cum sa procedez. Sunt sigura ca el nu simte la fel pentru mine si daca i-as spune ceva ar zice ca imi bat joc de el.

Răspuns Câştigător
| lpavel a răspuns:

In cazul asta nu trebuie sa-i spui nimic, ci sa arati ca-ti place de el!
Cum? Te bagi mereu in seama cu el ori de cate ori ai ocazia... pe Facebook daca nu-l ai, il adaugi, apoi like-uri la tot ce posteaza, ba chiar si la poza lui daca are o poza reala cu el, pe strada daca il vezi il saluti apoi cu timpul il intrebi cate ceva, daca nu stie aia sau aia etc. Toate aceste mici gesturi ii va arata ca il placi! Daca dupa ceva timp (cateva luni) nu va reactiona in nici un fel, e clar ca nu va fi nimic intre voi niciodata! Succes! happy

3 răspunsuri:
| SilentRain a răspuns:

Ai și tu Boala lui Calache
Întreabă-l daca vrea sa ieșiți la plimbare, nu ai de unde să știi ce-i in mintea lui
Daca te refuza măcar știi cert ce ai de făcut

| Hammurabi a răspuns:

Chestiile astea nu se spun.
Se arată prin comportament față de el.
"Spusul" ăsta e cea mai facilă și cea mai "leneșă" metodă și în foarte multe situații nici măcar nu are un rezultat favorabil.
Adică, vi și îmi spui că mă placi? Pe bune?
Arată-mi asta. Nu-mi spune.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bărbatul dacă este bărbat adevărat trebuie să-ți spună dacă te place.El trebuie să intre în discuții cu tine și să-ți demonstreze cuvintele cu fapte pe măsură.Tu ca femeie doar atât trebuie să faci dacă îl placi sau nu în urma acțiunilor sale să-i spui.