Sincer nu prea este nimic de comentat.este doar purul adevar. omul este un animal cu sentimente.sau cum ai scris si tu mai sus.care isi poate amana sau orpii reactiile. (frumos cliseu)
Foarte frumos! Imi place si da este adevarat! Oamenii sunt niste animale(cu sentimente)... dar unii sunt rai! Cateodata animalel au mai multe sentimente decat oamenii(ma referla mamele care isi abandoneaza copii etc.)! Dar asa le-a lasat dumnezeu... Bune si Frumoase toate. dar omul... le-a cam...stricat!
Mda, voi nu va ganditi decat ca animalele nu au minte nu? pai va inselati animalele gandesc mai mult decat noi in anumite situatii dar gandesc in felul lor, omul chiar este un animal dar nu in totdeauna este adevarat ca isi poate oprii reactiile.
Eu l-as comenta astfel: una dintre modalitatile prin care omul se diferentiaza de animal este faptul ca reuseste sa-si controleze reactiile, adica este rational...asa ca...sa fim rationali!
Despre om se poate spune ca, este un animal superior animalelor tocmai datorita capacitatii sale de a se infrana de la diversele reactii. Pe cand, animalele care sunt inferioare omului, prezinta o manifestare caracterizata de situatia in care se gasesc.
Adica noi suntem constienti de ce facem, ne putem controla comportamentul si reactiile, din pacat nu multi stiu sa se controleze, daca stii la ce ma refer