Cand o intalnesti o iei de umeri si o pupi pe gura, dar sa fi curat sa nu ai miros de ceapa sau usturoi ca atunci o sa se sperie de tine.
O idee buna ar fi sa o abordezi pe o retea de socializare. Mai ales daca spui ca esti timid. Dar nu cu replici de genul: "Buna, frumoas-o, ce m-ai faci?" (vezi ca si la intrebare ai pus cratima aia aiurea, constructia fiind "ma cunoaste" - unele fete apreciaza foarte mult ca baiatul sa scrie corect gramatical), ci un mesaj prin care sa o saluti, cu "Buna", nu cu "Sarut mana" sau "Buna seara" si prin care sa ii spui, nu stiu, de exemplu ca e cea mai draguta fata pe care ai vazut-o vreodata. Sau daca nu, gasesti tu alta formulare mai buna. Eu am scris ce mi-a venit. Dupa aia, o intrebi daca vrea sa iesiti pe undeva. Nu neaparat in ziua respectiva. Daca accepta, atunci chiar trebuie sa iti lasi emotiile acasa si sa dai curs intalnirii. Daca nu, macar stii ca ai incercat. Nu e nimic rusinos in a-ti expune sentimentele.
O alta varianta ar fi sa rogi un prieten comun sa te ajute. Spre exemplu, era, cand eram eu la scoala, o fata in clasa cealalta careia ii placea de mine. A vorbit, prima data, cu diriginta, care era o persoana foarte de treaba si cu care facea pregatire pentru olimpiada, apoi cu o colega de-a mea. Am aflat si eu de la ele, dar am refuzat.
In concluzie, sunt de acord ca e destul de dificil sa abordezi fata de care iti place, mai ales daca esti o persoana emotiva, insa, cum mi-a spus un prieten, daca nu lupti, nu iti va cadea nimic din cer. Nu iti mai cauta cusururi, daca obisnuiesti sa faci asta, si, pur si simplu, treci la actiune. Asta pana n-o sa o vezi cu altul si o sa te dai cu capul de pereti.
anonim_4396 întreabă:
AlexandraAle121 întreabă: