Intri la Profil(editeaza), acolo in dreapta gasesti detalii cont, dai click si apare o noua pagina detalii cont.in josul paginii gasesti dezactivare profil! succes!
Buna, dupa cum zice mihaela30 asa este, am urmat si eu instructiunile ei si chiar astazi mi-am dezactivat si eu contul de pe neogen, doar ca trebuie sa specifici motivul pentru care doresti sa-l dezactivezi, deci se poate fara nici o problema.Va multumesc la randul meu si moftuliki bafta!
Trebuie sa reusesti. intra si u in contul tau si da la profil! si ai acolo delete my acount! sper sa reusesti
Il poti dezactiva intra in editeaza profil --> Detalii Cont -->>si du-te jos in jos acolo scrie Dezactivare profil ))
Buna. Asadar, nimic mai simplu sa dezactivezi un cont Neogen. Pur si simplu intri in contul tau, apoi te duci in "Detalii cont " iar in pagina aceea vei gasi jos o optiune pentru dezactivare. Bifezi si apoi click pe "Salveaza". Asta-i tot. In momentul in care ai facut asta deja nu mai ai cont. Succes!
Dupa ultima schimbare a neogenului nu mai au optiunea de dezactivare cont. In prima faza iti recomand sa stergi tot, poze, comentarii, cluburi, prieteni, apoi sa ceri in scris sa iti dezactiveze contul.
RAY întreabă:
Alexandrududn întreabă: