| moftuliki a întrebat:

cum imi sterg profilul de pe neogen? mersi funda kiss

7 răspunsuri:
| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Intri la Profil(editeaza), acolo in dreapta gasesti detalii cont, dai click si apare o noua pagina detalii cont.in josul paginii gasesti dezactivare profil! succes!

| tania77 a răspuns:

Buna, dupa cum zice mihaela30 asa este, am urmat si eu instructiunile ei si chiar astazi mi-am dezactivat si eu contul de pe neogen, doar ca trebuie sa specifici motivul pentru care doresti sa-l dezactivezi, deci se poate fara nici o problema.Va multumesc la randul meu si moftuliki bafta!

| coddy24 a răspuns:

Trebuie sa reusesti. intra si u in contul tau si da la profil! si ai acolo delete my acount! sper sa reusesti

| MistikkGirl a răspuns:

Il poti dezactiva intra in editeaza profil --> Detalii Cont -->>si du-te jos in jos acolo scrie Dezactivare profil ))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna. Asadar, nimic mai simplu sa dezactivezi un cont Neogen. Pur si simplu intri in contul tau, apoi te duci in "Detalii cont " iar in pagina aceea vei gasi jos o optiune pentru dezactivare. Bifezi si apoi click pe "Salveaza". Asta-i tot. In momentul in care ai facut asta deja nu mai ai cont. Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dragii mei, solutia prezentata este pentru dezactivare, dar pentru stergere definitiva care e solutia? Daca stie cineva il rog sa mi-o comunice. Multumesc.

| bello a răspuns:

Dupa ultima schimbare a neogenului nu mai au optiunea de dezactivare cont. In prima faza iti recomand sa stergi tot, poze, comentarii, cluburi, prieteni, apoi sa ceri in scris sa iti dezactiveze contul.