Daca nu ai dat raspunsuri stupide, si sigur nu ai dat, pentru ca m-am uitat si eu prin raspunsurile tale, si nu am putut vedea altceva decit niste raspunsuri inteligente, la obiect, si practice, atunci cu siguranta poti fii linistita, nu raspunsurile tale sunt stupide, ci stupid e acela care le-a facut pe ele stupide. Adevarul e ca nu putem sa placem tuturor, si se vor gasi mereu oameni care sa ne considere stupizi sau sa considere o stupiditate ceea ce noi spunem, chiar daca e OK ceea ce spunem. Deci stai linistita, caci sunt sigur ca sunt pe aici persoane care sa stie sa valoreze raspunsurile tale. Mie unuia, citindu-le, mi-au placut mult multe din ele.
Doar daca intri pe profilul fiecarui utilizator sau celor, pe care ii banuiesti, cum ca ti-ar da acest calificativ, si te uiti la "Voturile date de X in ultimele 60 de zile". Doar asa momentan. Bafta!
P. S. in timp te vei obisnui sa nu le mai dai atentie. Sunt nesemnificative! Si in general sunt date de niste persoane rautacioase si frustrate.
Din pacate nu ai cum sa afli, acest lucru. Ca am vrut si eu sa aflu, dar, nu am putut. Dar sigura sa fii daca aflam cine mi-a dat stupid, nu scapa fara sa-l injur macar putintel.
Poti afla, dar cu greu! Uita-te mai intai la useii care au alta parere fata de tine, apoi la cel care a pus intrebarea. Psss : o sa dureze ceva!
Daca iei fiecare user in parte si te uiti la voturile date de el, numai asa se poate.
Poti incepe cu suspectii