| Adygg a întrebat:

cum pot sa fac rost de bani? ilegal...prin toate metodele posibile(va rog ajutati-ma, nu sunt genul care sa cersesc bani...am 17 ani)

5 răspunsuri:
| a1doru a răspuns:

Nu-ti place sa cersesti, da esti capabil sa faci chiar si o ilegalitate pentru a face rost de bani?rolling on the floor. nu te-ai gandit ca poti face bani si din munca cinstita?

| TheFeeye a răspuns:

Baga la pariuri, am un coleg care a castiagt 3 milioane saptamana trecuta. Dar sa nu devii dependent dupa.

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Dragul meu, pari disperat, odata ce spui ca esti dispus sa faci orice pentru obtinerea unor bani. Poate ca vei gasi ajutor daca spui ce te poate impinge la asta.De multe ori intalnim in viata situatii care ni se par de netrecut, dar intotdeauna exista o solutie.Nu merita sa-ti incepi viata cu o pedeapsa care va fi consemnata undeva si-ti v-a pune multe piedici.Mai bine spune-ti,, pasul,, si poate cineva iti v-a oferi o solutie.Bafta!

| Adygg explică (pentru Danut_Popa_1961):

Tot nu mi-ai raspuns la intrebare, cum poti face bani(fara pariuri si gainarii)?

| buturuga a răspuns:

Eu sunt reprezentant avon si castig cate ceva, dar nu cred ca e bine sa faci nimic ilegal.