Tulburarea mentionata era doar un exemplu, dar ea are drept cauza o predispozitie patologica pe care tu poate ca nu o ai, din moment ce spui ca aceasta furie are la baza anumite emotii.Insa aici, tu stii mai bine cum si cand se manifesta aceste episoade.
Din pacate, tratamentul cu antipsihotice poate avea astfel de efecte adverse, dar in anumite cazuri, este tratamentul care da cele mai bune rezultate, chiar daca pacientul nu are episoade psihotice sau nu sufera de schizofrenie, indiferent de forma sa.Antipsihoticele actioneaza, de obicei ca inhibitori la nivelul receptorilor nervosi asupra carora actioneaza dopamina si/sau serotonina.Suprimand aceste reactii si nivelul acestor hormoni, automat simptomele dispar sau cel putin scad in intensitate.Dar, problema este ca poti ajunge in extrema cealalta, de exemplu sa fii mai tot timpul obosit, sa dormi mult, sa mananci fara a simti ca esti deja satul, poti ajunge sa nu mai simti emotii precum dragostea sau empatia, inclusiv pot afecta relatiile sexuale.
De aceea, se incearca diverse tratamente, pana cand unul se potriveste astfel incat sa aiba efectele dorite, dar sa nu limiteze capacitatile celui ce ia medicamentul respectiv.
Din pacate, in Romania, ramura psihiatriei nu a evoluat foarte mult si se cunosc putine despre mintea umana comparativ cu alte ramuri ale medicinei.
Acum, daca tu ai o fobie si nu o anxietate in ceea ce priveste oamenii, atunci este clar de ce Xanax nu te ajuta.Pentru ca fobia nu numai ca nu se trateaza cu ajutorul medicamentelor, dar nici nu este considerata o tulburare de ordin psihic.Deci este clar ca la capitolul asta va trebui sa lucrezi singur.
Daca este anxietate, atunci sugereaza-i psihiatrului tau un posibil tratament cu Venlafaxina.Acesta ajuta si in cazul anxietatii sociale, dar te-ar putea ajuta si in cazul acceselor de furie.
Spre deosebire de Olanzapina, Venlafaxina inhiba receptorii serotoninei, iar efectele secundare difera fata de cele ale altor antipsihotice care actioneaza asupra receptorilor dopaminei sau avand un efect mixt asupra receptorilor D2 si D3.
Cam multe te deranjează...
Pai da poate sunt asa puțintel băiat
N-am spus ca ma mut mâine.
Mai ce nu înțelegi ai retard ca îmi place de tine,, nu merit și eu măcar un răspuns sa îmi spui de unde ești?
Ce gânduri îți vin în minte când te întreabă un străin de unde ești?
Ca vrea sa îți facă rău? Ca afla unde stai? Ca o sa te răpească?
Vorbesc deja de atâta timp și nu ai bunul simt sa îmi spui de unde ești, pai nu ești tu cea nebuna dintre noi doi?
Măcar în privat îmi poți spune ca nu o sa spun nimănui, eu nu am prietenii cu nimeni de aici... Dar normal tu ai boala ta și ai numai suspiciuni
Ajung și eu odată pe săptămână în top 5 și ma invidiezi of of plus ca tu ești deasupra mea în top.
Ma duc înapoi la extratereștrii mei, măcar ei ma înțeleg
Taci, ca săptămâna trecută când eram eu pe 1 tu erai pe trei.
Odată la zece ani îmi place și mie de o fata și nici nu vrea sa îmi spună măcar de unde e, vezi ce nesimțita ești?
Ști ceva?
Ești un copil ratat
De ce i-ai dat la gusticela ignore?
Ea mi-a dat mie, am aflat din întâmplare săptămâna trecută nici n-am mai vorbit de ceva vreme și hop ignore.
N-am zis niciodată ca sunt un adult
Deci ai 15-16 ani.
Și de ce nu ai zis asa sa nu mai îmi pierd timpul cu tine de pomana?
Vrei sa îmi dea ăștia pedeapsa de vârsta ta? dar eu la 15 ani nu eram asa speriat ca tine încât sa nu spun nimic despre mine.
Vrei sa pari interesanta pe TPU când tu de fapt ești un copil de 15 ani.
Mi-am pierdut timpul degeaba cu un copil. Oricum și altele sunt asa ca tine dar tu prea de tot ești.
Da, da. Asta nu e site matrimonial și rahat, de parca numai acolo poți cunoaște oameni.
Eee experimentezi viata de pușcărie
Da' nici copil n-am zis ca îs
Ești un gay prost sau o proasta ce are numai desene în cap.
Mars, nu vreau sa aud de tine.
Uuu o dam pe înjurături... mișto, continuă, continua, nu te opri
Pai răspunde la întrebare, nu sunt expert, știu ce au alții, dar nu știu ce am eu
De aceea sunt unii psihologi care merg la alți psihologi
Încearcă sa gândești litle bit.
Eu personal nu am nimic cu tiganii, cu tiganii care isi vad de treaba lor, dar tiganii aia care stiu numai sa fure, sa ameninte si sa injure, pai evident ca nu ii suporta nimeni, aia nu au ce cauta intr-o lume civilizata, locul lor e la puscarie
Sunt unii retardați la fel ca rromii.
Nu am zis toți.
Nu sunt complexat, s-au făcut și glume cu tente rasiste și am tăcut și nu o data, dacă ii băgăm în spital tot eu o trageam, dar meritau bătuți rău toți, s-o întâmplat în mijloacele de transport și o odată la un net.
Eu spun sa iti regasesti pacea interioara si sa nu iti pierzi timpul cu gunoaie,de exemplu acel extrement de fiinta cu care ti ai pierdut timpul,iesi afara din casa,numai fii asa paranoic,eu m-am intalnit si cu tigani =erau omenosi,chiar daca is rasist dar mi-a facut o impresie buna, sunt oameni si buni, rai, prosti, Romania draga de ea a fost in comunism apoi in democratie condusa de comunisti, repet nu iti pierde timpul cu gunoaie umane, ei nu sunt oameni