| Louise21 a întrebat:

Cum pot sa sterg un prieten de pe facebook? plz spuneti-mi cat mai explicit daca se poate. dau fundita la primul rasp care merge

Răspuns Câştigător
| aniriiiiii a răspuns:

Te loghezi pe contul tau, apoi sus in dreapta ai PROFIL, apesi si in stanga, sub informatii, iti apare "n" prieteni. ("n" insemnanad numarul total de prieteni). Apesi pe prieteni si o sa-ti apara o lista cu toti prietenii tai. Il gasesti pe respectivul/respectiva pe care vrei s-o/sa-l "elimini" si in dreptul numelui sau iti apare un X. Apesi pe X si gata!

6 răspunsuri:
| ταξιδιώτης a răspuns:

Clic pe contul pe care vrei sa-l stergi si-n stanga jos pe pagina acestuia ''scoate din lista de prieteni"

| fanJBfan a răspuns:

Nu se poate sterge

| RobertTmroo a răspuns:

Te duci pe profilul acelei persoane si in stanga jos de tot vei gasi "denunta/blocheaza aceasta persoana", dai click si apoi si iti apare o fereastra unde vei putea bifa ce sa faci cu acea persoana.
De exemplu de la "Fotografie de profil necuvenita"; "Nu mai vreau sa am de-a face cu persoana" pana la ultima "Blocheaza aceasta pesoana", aici la ultima daca il bifezi in "patratel" aceea persoana va fi blocata, nu v-a mai fi in lista ta de prieteni, nu te va mai putea gasi niciodata pe facebook, nu iti va putea vedea comentariile tale la altii..., dar in acelasi timp aceste avantaje sunt si "dezavantaje" pentru ca nici tu nu il vei mai putea gasi sau vedea comentarii din partea lui postate la altiiwinking.
Asa poti sa scapi de el/si el de tine si il vei avea in lista ta de "persoane blocate" pe care le vei putea vizualiza din dreapta sus "Contul meu -> Setari de confidentialitate" in caz de vreodata te vei razgandi si vei vrea sa il pui la loc in lista ta de prieteni happy.
Numai bine si bafta in toate happy!

| Louise21 explică:

Va multumesc ff mult la toti! mi-ati fost de mare ajutor!:*:*:*

| ToXicLoVe_2598 a răspuns:

Intri in profilul tau -Acolo sub poza ai ''Prieteni" dai click pe ei - Undeva sus este "Editare prieteni", dai click acolo si iti va aparea "See All Friends"->click...Acum iti afiseaza toti prietenii.Ca sa stergi pe cineva ai acolo in dreapta fiecaruia un X. Dai click pe acela si dupa pe "Scoate din lista de prieteni".

Sper ca te-am ajutat! Bafta.happy

| alina_3086 a răspuns:

Buna as dori sa-mi sterg un prieten de pe facebook dar nu stiu cum sa procedez