La naiba.Acum am inteles de ce nu am putut eu dormi azi-noapte
Uite cum facem. Daca tu imi explici de ce vrei sa fii expert, eu promit ca pun o *** la Stela pentru tine
In primul rand, sa fii un expert inseamna sa dai raspunsuri folositoare, care sa ajute cu adevarat o persoana. Poate respectiva persoana a strans indeajuns de multe puncte pentru a ajunge pe locul doi, insa raspunsurile ei nu s-au dovedit utile, dupa parerea celor de la TPU.
Pentru a deveni expert, nu conteaza numarul de puncte sau numarul funditelor, ci doar sfaturile pe care le acorzi membrilor acestei comunitati. Cu toate acestea, exista doar o singura restrictie: sa ai minim 500 de raspunsuri.
Sper ca te-am ajutat!
Pentru ca sa devii expert TPU trebuie sa ai peste 500 de raspunsuri. Mai exact trebuie sa fii in top 100. Stela va va "monitoriza" o perioada ca sa zicem si apoi daca dai multe raspunsuri bune si folositoare, fara jignituri sau injuraturi in fiecare zi, se va face o postare in blog in care va zice,, x e noul expert TPU,, si iti va da o insigna din aia cum au toti expertii TPU.
Depinde...in functiile de raspunsurile date sau de funda primite. Iti recomand sa mai raspunzi si sa mai primesti funda pana sa devii expert TPU.