Ehe cu rusinea mori de foame, trebuie sa gasesti pe cineva care sa te inteleaga si sa aiba oarecum rabdare cu tine.nu stiu, poate ca iti place un sport anume, du; te intr'un loc unde se practica acel sport sau poate pur si simplu iesind prin parc la o plimbare unde se practica anumite sporturi, uitandu'te poate o sa vrei sa incerci si tu...nu te amesteca cu baietii de la fotbal, sportul asta nu' de fete! Bine afara nu este o vreme care sa te ajute sa faci aceste lucruri acum, dar la primavara cu siguranta situatia o sa se schimbe, cu atat mai mult daca esti din bucuresti, aici este imposibil sa nu gasesti prietenii/e! Si eu am fost ca tine inainte, daca mai ai nevoie de ceva...pm! bafta
Eh.si eu sunt timida, da` o sa vezi ca dupa ce cunosti mai bine o persoana nu mai esti asa.gandeste`te ca nu se intampla nimic daca te bagi tu in seama prima cu cineva sau daca iei tu initiativa, din contra, cred ca o sa fii apreciata.Si cel mai important:fii tu insati in orice situatie. pup si pm daca ai nevoie de ceva :*.