anonim_4396
Întrebare recomandată | anonim_4396 a întrebat:

Buna,
Cum sa ma schimb si sa nu mai imi fie rusine cu mine?
Sunt foarte baietoasa si as vrea sa fiu mai feminina.
Dar problema e ca toata lumea ma stie baietoasa si...
Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| ElenaSA a răspuns:

Imbraca-te corespunzator varstei tale si asa cum vezi ca se imbraca fetele din jurul tau, fii atenta la gesturi, la expresiile pe care le folosesti cand vorbesti, la cuvinte.

| anonim_4396 explică (pentru ElenaSA):

Mai bine băiețoasă decât cu*vă la modă.

| Unicubeii a răspuns (pentru anonim_4396):

Adevărat.
Dar nu feminină in sensu' ăla.

| anonim_4396 explică (pentru Unicubeii):

Da am înțeles, însă ElenaSA nu a precizat bine care fete din jur, că majoritatea se îmbracă asemeni unor cu*ve de pe șantier.

19 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

O schimbare brusca va atrage atentia si inteleg ca te nelinisteste.
Incepe prin a purta bluze mai feminine si,in timp,renunta la pantaloni sau macar poarta pantaloni mai "feminini".
Nu te mai repezi la fotbal sau la scenele tari din clasa,taci si lasa-i pe ceilalti sa-si dea in petec,invata sa zambesti in loc de raspuns si cand mai esti apelata "baieteste" ignora sau uita-te rece.
Daca nu te simti bine,insa,nu renunta la felul tau de-a fi,cine te va place, te va place exact cum esti, important e sa te simti bine in pielea ta, nu trebuie sa-ti placi decat tie, increderea in tine face mai mult decat toate visele despre feminism la un loc!
happy

| neutrino a răspuns:

Daca nu mai esti o copila, atunci imbraca-te corespunzator unei fete care doreste sa-si arate trupul frumos, feminin, ca sa te vada toti cei interesati, ca esti fata.

| cristimihailov a răspuns:

Cred ca importanta ar fi si atitudinea.

| Seepty a răspuns:

Pai fardeaza-te si tu mai mult nu mai injura incaz ca, vorbeste mai dragut cu persoanele apropiate.

| Maioru a răspuns:

Fii mai feminina, imbraca-te sexi si poarta-te ca o domnisoara. Daca te schimbi oricum prietenii vor observa ca te-ai schimbat.

| diaac a răspuns:

Stiu ca e greu sa te schimbi cand poate simti ca ceilalti se asteapta de la tine sa fii intr-un anumit fel, cum s-au obisnuit. Totusi, este viata ta, corpul tau, atitudinea ta - merit sa fii feminina daca asa esti si asa simti. Incearca sa iti cumperi haine noi, haine care iti inspira feminitate, in culori care pentru tine exprima feminitate, daca iti place sa te dai cu parfum poti incerca si asta, poate un accesoriu feminin (inclusiv geanta pe care ti-o alegi poate exprima mult!). Priveste femeile din jurul tau pe care le admiri ca femei, fii atenta ce anume admiri la ele si probabil vei regasi acele calitati si la tine, intr-o forma sau alta, asteptand sa fie recunoscute si dezvoltate. Zambeste cand iti vine - si un simplu zambet sau un cuvant pot sa exprime feminitate.
Cat despre faptul ca iti este rusine cu tine, asta ar merita mai multa atentie. Nu este doar ceva ce tine de felul i care te imbraci sau porti. Este vorba despre a te vedea pe tine ca fiind o persoana demna si fundamental OK. Nu conteaza ca esti feminina sau baietoasa, ce calitati sau ce defecte ai - meriti sa iti recunosti si dezvolti calitatile, precum si punctele slabe sa le accepti si schimbi in timp, fara sa te rusinezi. Orice om are parti bune si parti mai putin bune.

| CartoonN a răspuns:

Ia fii atenta...ce vrei de fapt? Vrei sa te schimbi, vrei sa fii mai feminina, catifelata, draguta un fel de barbie SAU vrei ca ceilalti sa te aprecieze pentru ca pur si simplu asa esti tu.Intrebarea mai simpla ar fi:vrei sa te schimbi pentru tine sau pentru ceilalti? Daca iti doresti pentru tine asta atunci uita-te la clipuri pe net despre toate tampeniile dragute pe care si le fac fetele si incearca, fara sa fii extravaganta, nu exagera.ia-o usor DAR daca vrei pentru ceilalti nu te strofoca prea tare sa te schimbi, ramai asa cum esti si fa in asa fel ca ceilalti sa te aprecieze pentru ce esti tu nu pentru ce vor ei sa fii. Baftaaa!

| EleonorElena a răspuns:

Fii tu insuti si imbracate cum iti place, daca tu esti mai baietoasa nu e nimic, acceptate asa cum esti.

| Kara361DIsnOt a răspuns:

Buna!
Pai in primul rand, tu vrei sa fi mai feminina sau nu?
Daca vrei sa fi mai feminina, eu spun sa inepi cu garderoba, adica sa te imbraci mai colorat, nu stiu fuste rochii ca tot vine vara! Dupa incearca sa ai o fire sensibila..etc
Daca nu vrei sa te schimbi, ramai asa cum esti, cunosc fete baietoase si super populare! big grin Sper ca te-am ajutat!

| yoko1394 a răspuns:

Schimbari bruste nu e bine sa faci, incetul cu incetul schimbati garderoba, aranjazati parul, foloseste putin rimel si balsam de buze.Sunt lucruri simple care fac diferenta.

| Match3 a răspuns:

Incearca ai un limbaj corespunzator adica sa vorbeste cu:draga, fata etc.
Uita-te pe net sau facebook la fete cum se imbraca si incearca sa te documentezi din fiecare.
Lasati parul si creasca lung si apoi poti incepe sa iti faci diferite coafuri potrivite pentru tine.Prima si prima data cand iti vei face parul ai putea sa te duci la coafor.Sau daca nu se poate uitete pe youtube la tutoriale.
In legatura cu hainele incearca ceva mulat. Sper ca te-am ajutat!

| EllyElena9009 a răspuns:

Pai in primul rand foloseste un make-up care sa evidentieze ochii si buzele cat mai senzual si feminin.Hainele vechi doneazale orfanilor sau aruncale. deschide'ti inima si lasa totul de la sine. Look-ul trebuie schimbat mai mult ca sigur poarta blugi mulati, colanti si fuste nu exagerat de scurte dar sa iti arate picioarele si formele. Parul peste umeri daca este lung. daca il ai scurt foloseste putin fixativ sau o placa. In rest vocabularul sa nu fie obscen gesturile "de cartier " sau " de baiat "..fi feminina nu baga in seama criticile si pregateste-ti replica pentru orice obstacol provocat de dusmani sau invidie. Poarta accesori si un decolteu care sa nu fie vulgar.Si in rest fii tacuta si inocenta. Pune indiferenta pe primul loc si arata-le tarfelor un deget milociu. Daca ai ghiozdan ar fi bine sa iti iei o geanta de culoare neagra pentru ca se asorteaza la orice.Nu uita..mergi dreapta si cu capul sus.

| EllyElena9009 a răspuns:

Pai in primul rand foloseste un make-up care sa evidentieze ochii si buzele cat mai senzual si feminin.Hainele vechi doneaza'le orfanilor sau arunca'le. deschide'ti inima si lasa totul de la sine. Look-ul trebuie schimbat mai mult ca sigur poarta blugi mulati, colanti si fuste nu exagerat de scurte dar sa iti arate picioarele si formele. Parul peste umeri daca este lung. daca il ai scurt foloseste putin fixativ sau o placa. In rest vocabularul sa nu fie obscen gesturile "de cartier " sau " de baiat "..fi feminina nu baga in seama criticile si pregateste-ti replica pentru orice obstacol provocat de dusmani sau invidie. Poarta accesori si un decolteu care sa nu fie vulgar.Si in rest fii tacuta si inocenta. Pune indiferenta pe primul loc si arata'le tarfelor un deget milociu. Daca ai ghiozdan ar fi bine sa iti iei o geanta de culoare neagra pentru ca se asorteaza la orice.Nu uita..mergi dreapta si cu capul sus.

| DarkySiss a răspuns:

Marfa, cel mutin nu sunt singura... Eu am inceput sa devin mai feminina in ochii celorlalti prin putina acorie daca esti cunoscuta puternica adica ai forta fi slaba sentimental e cel mai des intalnit la o fata de fiecare data cand te supara cineva rau si vrei sa il bati uitate nervas de parca ai spune "cum ai putut sa faci asa ceva?" si incearca sa plangi dar prefate ca vrei sa te ascunzi si cu timpul cand te lovesti fa actorie ca nu mai poti de duere si o sa zica lumea ca esti mai femininawinking

| Miruna1111 a răspuns:

Trebuie sa o iei pas cu pas.Te inteleg, si eu am fost in aceeasi perioada.Prima oara poti schimba comportamentul, apoi imbracamintea. Poti incepe prin a purta tocuri chiar daca iti este greu.Si cel mai important lucru la o domnisoara este vocabularul. Fara cuvinte fara rost, injuraturi si alte chestii care le fac baietii.Nu mai vorbii cu baiateii, nu te mai juca cu ei. Daca te baga in seama ii ignori.Eu cred ca cea mai potrivita modalitate este sa dscuti cu mama ta.Ea te poate ajuta.Multi consideram ca site-urile de socializare de eemplu TPU ne pot ajuta cu problemele personale, dar nu, cu asta te pot ajuta parintii.Cred ca te ajutat ce ti-am spus. Vorbeste cu mama ta! Sa nu iti fie rusine de femeia care te-a nascut.

| song2014 a răspuns:

Convige-ti prietenele ca esti cum ar trebui