Scopul tau este sa plantezi cat mai multe plante acolo in gradina ta, sa-ti cumperi animale si sa cumperi patratelele alea de pamant.practic, plantezi morcovi sa zicem, iar atunci cand s-au facut, vei culege si in hambarul tau va intra o suma mai mare decat cea pe care ai dat-o cand ai cumparat tu acele seminte de plante/legume/fructe. sus in dreapta ai " shop ", magazinul, hambarul, si o optiune prin care poti sa-ti aranzjezi tu obiectele asa cum iti doresti.Banii ii obtii asa prin rotatie plantezi-culegi, cumperi animale-le hranesti sau le cureti, insa asta va interveni dupa ceva niveluri parcurse.pentru inceput iti sugerez sa-ti achizitionezi un caine costa 1000 de banuti... dar asa, cand ti se fac plantele, ceilalti vecini nu pot sa fure din ele pentru ca vor fi muscati vecinii se adauga de jos din bara aia la " add neighbours " iar cand strangi 20 de vecini, vei putea sa-ti iei 1 caine. nici eu nu am monede hi5, nu`i nevoie de ele neaparat, poti sa inaintezi cu jocul exact cum ti-am explicat, plante, animale...:* sper sa-ti foloseasca. Fundita?