Cu ventilatorul dat la maxim si dusuri reci si dese. E aproape insuportabil de cald! Sper, ca se va mai racori macar putin.
Ba da, ieri am fost la petrecerea de sfarsit de liceu a verisoarei mele si m-am topit de caldura, ca sa nu mai zic ca am pielea sensibila si m-am ars de la soare, acum arat mai normal.
Eu nu m-am topitAm fost in ultimele zile la strand iar cand eram acasa mergea aerul conditionat
Buna.Eu suport destul de bine caldura, nu m-am topit.Beau cat mai multe lichide, fac des dusuri aproape reci si mananc inghetate.Eu mai bine suport caldura decat frigul, eu sunt nascuta si crescuta la polul nord al Romaniei din punctul de vedere al temperaturilor scazute:, in prezent sunt in Grecia unde la ora 8 seara in casa unde locuiesc termometrul arata 33 de grade dar nu ma plang.
Ba da nu mai pot am geamu deschis si tot mi`e cald e bine sa se racoreasca ca marti plec in spania si o sa ma prajesc pe drum)
Cum sa se "topeasca" oamenii? :-\ Poate doar cei de zapada. Da, a fost foarte cald aici in Vest, am rezistat stand la umbra, facand dusuri reci, consumand multe lichide si punand cuburi de gheata de la congelator pe mine