Exact asa este si la mine si ma supar mai mereu, dar ea nu observa asta
Poate observa dar nu iti da atentie.
Se mai intampla...
Da,nu-s prima si nici ultima
Da.
Soramea fura banii de la mama si de la mine cand mai am maruntiș, dar da banii pe lucrurile inutile, daca vede intr-o revista ceva machiaje imediat comanda si nici nu le foloseste.SI fratemiu ma cam bate desi e mai mic ca mine eu am 16 si el 12.Il ajut la teme contra cost
Este bine si-asa...cel putin castigi ceva dupa urma lui.
Si eu am o sora care acum este foarte mica si inca nu au intervenit certuri intre noi dar cu siguranta vor aparea.Este normal sa te certi cu sora/fratele tau pentru ca asa este peste tot, dar trebuie sa te bucuri ca ai o sora. Poate ca in momentele grele nu va fi nimeni langa tine, niciun prieten, iar familia nu te va putea intelege, si numai la sora ta vei gasi intelegere.E bine ca ai o sora pentru ca sunteti fete amandoua si puteti vorbi despre orice.Sora ta este mica, nu? Acum banuiesc ca e in centrul atentiei si este preferata familiei dar cand va creste vei vedea cat de bine e sa ai o sora.
Naspa
Acum sunt suparata pe ea si pot spune rau, dar ma ajuta mereu cand am nevoie din toate punctele de vedere indiferent de bani pe care i-am cerut sau cadourile dorite si a fost acolo mereu... nu am de ce sa fiu rautacioasa
Asa este trebuie sa mai lasam si de la noi cateodata.
Eu am doar frate. Ma inteleg cu el cum nu se poate mai bine, mai bine decit as fi avut o sora, as zice eu, discutam orice, ne sustinem si ne dam sfaturi si ne ducem lipsa cind unul din noi nu e acasa. Imi iubesc fratele mult de tot si mi-e foarte scump. Avem 7 ani diferenta de virsta, eu fiind cea mai mare ))
Lolololalali întreabă:
Lary_Lary_Habby_ întreabă:
mODIN întreabă: