Mie mi-a placut. Luni am stat la informatica sus pe internet(dirigu meu e de info) si marti si miercuri am mers pe deal si am jucat fotbal, am mai fost prin oras si pe la munte a fost super :X Joi am fost la o cetate de langa orasul meu si vineri am avut liber.
Eu mi-am dus "copiii" la teatru, la bowling, la film 3D...am amenajat gradina scolii, am facut un concurs "Copiii au talent", ceea ce se pare ca le-a placut foarte mult. Pacat ca multe activitati care s-ar putea face presupun cheltuiala mare din partea parintilor. Intr-adevar, daca nu ar implica mari cheltuieli ca sa fie intr-adevar placuta, "Scoala Altfel" ar fi un mare succes.
Naspa, dezorganizare!
Luni : Am citit la fizica, la engleza ne-am jucat spanzuratoarea si parca la mate ne-am jucat sudoku.
Marti : Cica am facut icoane[cica], am facut diferite jocuri la franceza, un concurs la mate[concurs e mult spus, in fine]
Miercuri : Ecologizare.
Joi : Film, plictisitor!
Vineri : Fiecare prof a facut curatenie cu elevi in clasa! Eu nu m-am dus.
Ei ne promisesera excursi, activitati sportive, culturale etc etc! Ei bine nu a fost asa!
Nu mi-ar place sa mai fie si la anul, singurul lucru bun in toata asta a fost ca am mai ras si noi.
Buna!
Luni:Scriere creativa
Marti:Casuta Iepurasului de Pasti
Miercuri:Excursie la Bucuresti
Joi:Vizita la ISU
Vineri:Vizita Oratoriul ''don Bosco''
LinaLina35 întreabă: