Eu plec din tara, sa respir mai bine si sa uit de originea ce ii face asa de mandri pe unii fara un motiv real. Si tot timpul o sa mi-l petrec calatorind si iubind.
Asa ca vara asta sunt internationala. Ah, si nu pun piciorul inapoi inainte de toamna ca toamna se numara bobocii.
Da vreau sa vina cat mai repede vacanta, de trezit devreme nu m-am saturat pentru ca invat dupa-amiaza. Iar cele 3 luni de vara am sa le petrec la munte, mare si bunici .`
Deci o sa am o vacanta bestiala. Iunie - mare, Iulie - Israel ( si abia astept) si stau 3 saptamani, iar pe 15 august merg la Iron Maiden. Pe urma cred ca mai merg odata la mare/munte cu gashca, vreo saptamana, si in rest o sa frec menta pe'acasa, in pat. Si totusi o sa am o vacanta plina.
Buna.
Pentru mine e bine. Ma trezesc mereu pe la 9-9:30 si uneori chiar si la 10. Deoarece, eu intru dupa'amiaza pe la 12- 13.
Ma rog. si eu vreau vacanta, deoarece m-am saturat de teze, teste, ascultari, teme. Astazi am teza la mate. Nu am nici un chef!
In vacanta de vara (da Doamne sa vina odata). o sa merg pe la tara cu verisoarele mele si prietena mea cea mai buna, o sa merg la mare, la munte, in Turcia, Grecia, Anglia. Sunt convinsa ca va fi o vacanta super.
Tu cum o sa-ti petreci vacanta de vara?
Buna! Sunt foarte bine! Eu nu vreau vacanta! Nu m-am saturat INCA de scoala. O sa imi petrec vacanta, gandindu-ma cum va fi in invatamantul gimnazial, si, desigur, pe afara, ca toti oamenii...
Si eu incep la 12-13, dar ca sa am timp de invatat trebuie sa ma trezesc de la 7-8 si m-am saturat! Vreau vacantaaa!
@Sun.Shine:Eu cred ca merg pe la mare, pe la bunica (dar nu stau ) si stau pe afara cu prietenii.Cam atat. Dar vreau o data ca planurile mele sa devina realitateee
Eu abia abia astept! In vacanta plec in Austria, Austria totusi!
Drumul fain de pe autostrada si serile petrecute pe camp uitandu-te la stele... unde au disparut?
Adeniy întreabă: