| andrreea a întrebat:

Daca cel pe care il iubesc. are prietena... ce mesaj i`as putea trimite de ziua lui?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unul prietenesc. Poate un simplu " la multi ani" ar fi cel mai bine, altfel poate provoci o cearta intre el si prietena, chiar de ziua lui. Daca tii la el chiar si fara speranta, nu-l vei face sa sufere.

7 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, pai, trimite-i un calduros `la multi ani` si o urare frumoasa din suglet... daca are prietena nu inseamna ca un mesaj e cv rau, chiar din contra, atata timp cat nu e rau intentionat.

| Leea1234 a răspuns:

Daca din toata istoria as putea alege un moment care sa il pot pastra stralucitor si plin de viata, din toate zilele vietii mele as alege momentul cand te-am cunoscut.

| danutza a răspuns:

Unul simplu fara te pup la sfhee hee

| ake007 a răspuns:

Nu-i trimiti.Mai bine te orientezi spre altcineva.

| sylver69 a răspuns:

Pfff... acum depinde din ce motive si in ce circumstante v-ati despartit... uneori un mesaj prinde bine mai ales... de ziua ta atunci vezi ca lumea nu uita de tine... dar nu totdeauna...

| andrreea explică:

I-am trimis,, La multi ani! Sa ai parte numai de lucruri frumoase si intelegere din partea celor dragi!''...si imi trimite.,, Iti multumesc ff mult! te pup dulce.noapte buna''... ce as putea intelege din astastraight facestraight face?

| irimescumanole_2488 a răspuns:

L, e trimiti fericire si mult noroc