Buna!
Imi pare sincer rau pentru tine.Stiu cum te simti Dar totusi incearca sa te calmezi!
Era foarte bine daca te intelegeai cu ea mai demult... dar asa a fost sa fie.Nu poti ad timpul inapoi! Si oricum gandeste-te putin. Daca va intelegeati mai demult oricum sufereai acum ca trebuie sa plece Era cam acelasi lucru.
Dar oricum maine ia aparatul de fotografiat. Faceti multe multe poze Cere-i nr de telefon si id de mess ca sa puteti tine legatura Cu toate ca e departe inca mai puteti ramane prietene!
Capul sus si nu mai plange!
Nu prea ai ce face, fă tot posibilul ca mâine să fie cea mai frumoasă zi de când sunteţi prietene! Faceţi tot posibilul să vă distraţi, să radeţi, să nu plângi şi să nu te gândeşti că e ultima zi, gândeşte pozitiv! Trebuie să aveţi cea mai frumoasă zi Şi mie mi s-a întâmplat chestia asta şi ştiu cum e, chiar nasol! Dar uită de tot şi gândeşte-te că mâine e o zi obişnuită, arată-i că ţii la ea, apreciaz-o măcar acum, că pleacă :*
Buna! imi pare rau pentru tine . incearca sa te linistesti spune-i ca iti pare rau pentru ca ai neglijato in ultimi ani si incearca sa iii faci ultima zi cat mai palcuta. faceti multe poze, si nu pierdeti legatura. vb pe mess si prin telefon iar daca ea nu poate sa vina in vizita incearca sa mergi u la ea.cam atat am de spus.