| Unbearable a întrebat:

Daca un copil, un om, o fiinta, nu are prieteni, si are bani, cum credeti ca si-ar putea face prieteni? Eu va zic parerea mea : tot cu bani! De ce? Omul care observa ca bogatasul e bogatas, merge la el, buna bre, ce mai faci, asa, vazand ca are bani si are o casa, o masina, de lux zice : " mai pretene`, da si mie ba o suma de bani imprumut ca sunt la ananghie si n-am ce face ". Bogatasul crezand ca asa poate sa isi faca prieteni, actioneaza! Ii da banii, omu` sarac ii da inapoi peste un timp, iar atunci cand intra la criza, vine la bogatas : "ba pretene` fa-ti ba pomana cu mine ca n-o sa ma uiti, pretenasu` meu ". Dar cand omu` da de bine, nu-l mai intereseaza de asa-zis-ul prieten al lui, bogatasul! Nici un telefon, macar sa il intrebe de sanatate. Cazuri asemanatoare am vazut. Daca as fii fost in locul bogatasului, nici nu m-as uita la ei happy.
Va rog, sa-mi spuneti parerea voastra.
Bye!

4 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Gresit.Cu banii poti cumpara prieteni, dar nu si loialitatea lor.Adica ii poti plati sa fie langa tine cand trebuie. E un strigat de disperare dar nu e ceva nou sub soare.Intotdeauna am avut impresia ca banii primiti degeaba nu au nicio valoare.Cand am lucrat prima data si am castigat primii bani am avut una dintre cele mai mari satisfactii:picam rupta de oboseala dar eram multumitawinking

| smile a răspuns:

Buna! AI foarte mare dreptate. Asta este realitatea. Cei care profita de pe urma altora ar trebui sa si dea seama ca prietenia nu consta in bani si placere ci un prieten te ajuta la greu si la bine. PRIETENIA adevarata consta in incredere. Banii se duc insa prietenul ramane vesnic.

| Alëxąndŕą a răspuns:

Simplu fi tu insati eu daca sunt bogata asta nu ma inpiedicat.

| colourflower a răspuns:

Si eu zic la fel: daca ai bani oamenii vin la tine ca sa fie prieteni, dar daca tu ascunzi toti bani si le spui ca nu mai ai PESTE JUMATATE din ei pleaca.

Întrebări similare