Buna! Numele meu este Ivanov Andreea Cristiana, dar poti sa-mi spui Andreea! Iata adresa mea de mess Ivanov_Andreea2000@yahoo.com! Eu as vrea un cont " Pixie Hollow ", " Spark City World ", si " Our World " ( cel mai mare nivel ), daca se poate! ! Succes! Mai am conturi de cerut dar vorbim pe mess!
Buna imi dai te rog mie contul de stardoll? daca da adresa mea de mess e : elenapisicuta21
Buna! As vrea si eu un cont,, spark City World '' Vip daca mai ai.Adresa mea este purcaru_r@yahoo.com.Te rog as vrea mult sa-mi dai.
Buna! Numele meu este Andra Beatriis! Dar pritenii imi spun Bety sau Biatrice!
Iata adresa mea de messenger:
euuuuu5@yahoo.com
As vrea, daca se poate, un cont de spark city world cel mai mare nivel si unul de pixie hollow ( daca se poate )
Multumesc si succes la gasit si daruit accounturi!
Salut! Numele meu este Maria! Vreau neaparat un cont VIP de spark city! Mi-ai putea da unul te rooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooog!
SaluT din nou! Poti sa imi dai uncont de spark city world? TE ROG!
Uite adresa mea de mess: mariuka_dulcika93@yahoo.com!
Te rog din tot sufletul sa imi dai un cont VIP de spark city! imi doresc unul de atat timp si nu vreau sa dau atatia bani pentru a deveni VIP!
Miriam.mehes@yahoo.com imi doresc de cand am inceput sa joc pixie hollow (apoximativ acum 3 ani) si vreau foarte mult un cont de membru daca ai scriemi pe mess te rog am avut un cont care mi-a fost furat dar l-am gasit mebru dar cand am intrat eu expirase imi doresc mult unul si daca mi-ai da un cont de fata as fi in paradis in al 9 cer daca poti scriemi pe mess pupici
Te rog din suflet imi doresc tare mult un cont vip pe spark city. astept raspunsul tau. fundita promit.
Buna...eu as vrea un cont pe Pixie Hollow as fi foarte multumita daca ai putea sa-mi dai de nivelul 28 te rogg adresa me de mess este e.alexaa te rgo baga te rogg '"*"* mersi
Te rog daca ai putea sa-mi dai mie un cont de Pixie Hollow te rogg si sa fie lev 28 daca se poaate adresa mea de mess este e.alexaa bagama te rog mersi mult :*:*:X:X . `
Buna as frea cont Pixie Hollow si OURWORLD DACA SE POATE CE MA MARE LV daca se poate pe amandoaua desigur iata ID-U meu de mess: alexiacorinuta321. Sper sa reusesti sa faci lv mare! Succes!:*
Uite adresa mea:lizzybirsan.Am lvl mare si am si geams pe our world intra pe mess si vORBIM