Dhoamnee.calmeaza`te.e doar o situatie mai dificila care o sa se rezolve.de fiecare data o sa faci asa cand o sa dai de greu? unde e ambitia`? linisteste`te.si vorba persoanei de imi jos.zi ca ei dar fa ca tine
Da asa e e situatie destul de dificila, dar nu se merita ca pentru atat sa faci un asemenea gest...nu merita sa iti iei viata pentru cineva sau pentru a demonstra ceva. Eu iti doresc sa ai multa rabdare si sa incerci sa nu pui totul la inima,si intodeauna sa zici ca ei ( aici ma refer la cei care sunt impotriva ) si sa faci ca tine, sa faci ce consideri tu ca este mai bine pentru tine, iar daca ai cu cine sa vorbesti si cui sa te destainui fa-o de atatea ori cand este nevoie, ca sa-ti descarci sufletul sa nu tii totul in tine, sa nu ai ganduri negre, astfel tu vei recapata increderea in sine si sa ai mult curaj de acum in colo.Eu iti doresc succes, iar daca baiatul merita lupta pentru dragostea voasrta, iar daca nu nu te descuraja esti tanara si ai toata viata inainte. Nu lasa pe nimeni sa-ti distuga visele.