| roxyana03 a întrebat:

Buna dau funda+vot

Prietena mea cea mai buna este in clasa a9a, la constructii, instalati, si lucrari publice, la turceni, Gj. are media generala 7, 40. si nu vrea la instalati, ea ar vrea la Filologie, dar are media prea mica, eu am intrat la filo, cu 9, 20. am avut eu media, vrea si ea sa intre la filologie, dar are media prea mica, si la filo este 8, 05, si nu stim daca poate sa mai intre la filo sau nu,. si apropo, daca anul asta nu poate, la anul oare poate? si ce note iar trebuui sa intre?, si apropo, daca poate sa se transfere la filo cu nota aia 7, 40, poate sa se transfere acum? explicati-mi?

Răspuns Câştigător
| Mikaela a răspuns:

Poi se poate transfera pe semestrul 2, chiar anul asta.Chiar daca este pe alt profil, daca i se accepta transferul, va da diferentele la scoala respectiva. Daca vrea neaparat la filologie, cred ca va da diferente la latina, si alte materii specifice profilului.Nu are nici o chestie daca are media mai mica, va trebui semestrul asta sa ramana acolo unde e, sa faca media mai mare pe primul sem si apoi se poate duce la liceul care vrea si sa se intereseze daca o primeste.
Good luck!happy

0 răspunsuri: